Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję: Budowniczy, QuestWriter, Grafik

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budowniczy

Wymagania

- umiejętność budowania w klimatach fantasy/średniowieczu
- znajomość komend WorldEdit/WorldGuard byłaby atutem
- poprawna polszczyzna
- wysoka kultura osobista

Zadania

- budowanie  lokacji na serwerze m.in. zamki, wioski, miasta, wartownie. Wszystko w klimatach fantasy/średniowiecza

QuestWriter

Wymagania

- znajomość pluginów Quester/Citizens/Denizens byłaby atutem (choć jest niekonieczna).
- poprawna polszczyzna

Zadania

- pisanie Questów w klimatach fantasy/średniowiecza na serwerze. Ewentualnie skryptowanie ich jeśli znasz wymienione wyżej pluginy.

Grafik

Wymagania

- umiejętność obsługi popularnych programów graficznych
- poprawna polszczyzna

Zadania

- projektowanie szablonów WWW
- wykonywanie bannerów/sygnatur/log
- inne prace graficzne

Niektórzy mnie pewnie znają, więc mogą się domyślać jakiego typu to będzie serwer. Tak, trwają prace nad YonjiCraftem.

Podania można składać tutaj, na PM lub na nr GG 3768624. Powinny zawierać imię, wiek, dostępny czas dziennie/w ciągu tygodnia i pokaz swoich umiejętności (dla grafika prace graficzne, dla budowniczego screenshoty budowli zbudowanych a questwritera przykładowy quest).

Dla wszystkich rang nagrodą byłaby ranga serwerowa z uprawnieniami SuperVIPa (najdroższy VIP na serwerze) + ewentualnie w przyszłości można pomyśleć o czymś konkretniejszym. Planuję organizować konkursy na najlepszego członka ekipy miesiąca z cennymi nagrodami.

Opublikowano

Trzymam kciuki, bo mam duży szacunek dla ludzi, którzy tworzą takiego casualowego RPG'a za pomocą pluginu Heroes, jednak długo Cię nie było i najzwyczajniej takie serwery już ludzi nie interesują, gdyż sam śledziłem kilka ciekawych projektów tego typu i umarły tak szybko jak powstały.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Trzymam kciuki, bo mam duży szacunek dla ludzi, którzy tworzą takiego casualowego RPG'a za pomocą pluginu Heroes, jednak długo Cię nie było i najzwyczajniej takie serwery już ludzi nie interesują, gdyż sam śledziłem kilka ciekawych projektów tego typu i umarły tak szybko jak powstały.

Musiałem zrobić sobie długi odpoczynek od Minecrafta. RPG definitywnie teraz brakuje, więc starych wyjadaczy chcących coś innego się ściągnie, kwestia by serwer był solidnie zrobiony.

Opublikowano

Nie ma zapotrzebowania na serwery RPG "w twoim stylu", bo jeżeli by było, to by ktoś już dawno stworzył serwer i zapełnił niszę. A tak, to prawdziwi wyjadacze siedzą na serwerach RP, a ci bardziej niedzielni gracze wolą chociażby minigry, bo dzisiejsza oferta jest o wiele bardziej rozbudowana niżeli PvP z umiejętnościami specjalnymi. Jednak mimo to życzę powodzenia.

106071453484304291456.jpeg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...