Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Byście Zagrali Na Takim Serwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#########

Zapraszam Na Fajny Serwer EasyHC

IP: EasyM.ench.pl

Opublikowano

I jeżeli to ma być Hardcore, to do tego P2W?

I gdzie tu ten Hardcore? To jest najzwyklejszy Survival + Glidie tyle że z trudnością Hard..

Nic imponującego, zastanów się nad SkyBlockiem albo FreeBuildem.

Ewentualnie dobrym Survivalem na modach.

Opublikowano

Nie nie zagram, czemu?

• Jesteś prawdopodobnie upośledzony, dzięki czemu Piszesz Wszystkie Wyrazy Z Dużej Litery
  • Serwer wydaje się P2W
  • To nie hardcore, tylko survival + gildie.
Opublikowano

Hardcore bez banów to ciekawa propozycja, ale widać, że to będzie P2W

Opublikowano

Kolejny taki sam serwer. Takie serwery są już bez sensu. Bez reklamy nic nie zdzialasz... "Autorskie Gildie" kazdy serwer takie ma, jezeli sadzisz ze autorskie to co zaklada cuboid ma kolorowe tagi itd to sie mylisz.. Autorskie to z wlasnym pomyslem! Ja napewno nie zagram poniewaz to wszystko juz było i zebym wrocil do klockow musi powstac cos naprawde "AUTORSKIEGO" i tego czego nie było...

Opublikowano

Szczerze takie coś niema sensu ponieważ z własnego doświadczenia wiem że to ci nie wypali czemu sam miałem niedawno 3 takie serwery może lepsze może gorsze i wszystkie były spalone:) na starcie i w trakcie się już o tym tylko przekonywałem 

Opublikowano

Radzę zrobić jakiś unikalny i bardziej interesowny dla graczy tryb - typu SkyBlock, ponieważ teraz takie tryby są ostro znudzone dla graczy. 

Ale jeśli Ci tak na tym zależy, to powiem tak - jeśli na serwerze będzie dobra administracja, autorskie pomysły i dodawane dla graczy wszelkie nowości na serwer, (żeby ich nie znudzić serwerem), to gracze na pewno wejdą na niego i z pewnością zostaną na dłużej.

A jeżeli olejecie sprawę, to na takim serwerze nie spodziewajcie się już graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...