Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzrost

Evler.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karlem jesteś co tu dużo mówić ale u mnie chodzi taki gość co ma 40 lat i z 140 cm wzrostu.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Spokojnie na pewno urośniesz B)

Pod koniec 3 gimnazjum miałem 153cm wzrostu, po wakacjach już miałem 168 a teraz po 1,5 roku 175 :yay:

Też mówiłem sobie że nie urosne i że będe niski, wiara w siebie i liczyć na swój moment, pozdrawiam.

Spytaj się ojca/matki kiedy zaczęli rosnąć, popatrz na wzrost dziadków.

Opublikowano

Spokojnie na pewno urośniesz B)

Pod koniec 3 gimnazjum miałem 153cm wzrostu, po wakacjach już miałem 168 a teraz po 1,5 roku 175 :yay:

Też mówiłem sobie że nie urosne i że będe niski, wiara w siebie i liczyć na swój moment, pozdrawiam.

Spytaj się ojca/matki kiedy zaczęli rosnąć, popatrz na wzrost dziadków.

Wmawiałeś sobie, że nie urośniesz i wykrakałeś :D Co mu pomoże wzrost matki/ojca jak napisał, że matka niższa, a ojciec wyższy o kieliszek-_-, więc oni odpadają bo są niscy. Jak się ma w rodzinie same karły to jest znikomy procent, że akurat Ty/On/Przykładowy Kowalski będziesz/będzie wysoki. Nie zapewniaj go, że urośnie bo jak go oszukasz to może Cie odnaleźć i Ci ożeni kose^^ Ktoś kto ma kogoś wysokiego w rodzinie(więzy krwi) ojca/wujka/dziadka to może urosnąć ot tak.

Opublikowano

Jeśli bardzo Cię to nurtuje wykonaj rentgen dłoni. Lekarz widząc prześwietlenie będzie w stanie ocenić na jakim etapie wzrostu jesteś. W moim przypadku diagnoza się sprawdziła (niestety), z tym że ja znowu jestem za wysoki. Chcesz to oddam ci trochę centymetrów :)

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...