Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzrost

Evler.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Mam pytanie, ogólnie mam już praktycznie 18 lat w maju, mam 165,5 cm wzrostu. I pytanie mam do was, jest jakaś szansa żebym więcej urósł? (Mama jest mniejsza odemnie z ok. 10 cm, tata wyższy max 2-3 cm)

Opublikowano

Niby człowiek dojrzewa do 21 roku życia, więc teoretycznie masz jeszcze kilka lat, a w praktyce bywa różnie.

Opublikowano

No troche karzeł z Ciebię. Ale tak jest na świecie. Ja mam 14 lat i między 167-170 cm wzrostu mam. Ja znam takiego pana co na wakacje tutaj przyjezdza, on ma z 20 pare lat a ma 155 cm wzrostu. Moze jeszcze urośniesz, ale nikt nie jest pewien ;)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Raczej nie, a jeśli nawet to z 1-3 cm max. Wiem po sobie :D

Opublikowano

Ja mam na 15 lat 170-180 cm wzrostu ;o

Hormony ci nie pracują i dlatego. 

Paliłeś lub zażywałeś nieodpowiednie rzeczy jak na swój wiek? 

Może to genetyka twoja i rodziny, jak twój tato jest taki niski tez. 

Poczekaj do tego 21 roku, jak nic nie urośniesz to nic nie zrobisz xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Miałem kumpla w klasie co przez całe gimnazjum miał 155cm, wmawiali mu, że urośnie do końca 3 gim i gówno xD.  Teraz mamy po 19 lat  a on ma te 160 pare cm a ja 185 :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jebnij se hormony wzrostu z sfd xD 

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Opublikowano

Raczej niewiele już urośniesz, ale może, może. Dziadkowie są/byli wysocy? Niektóre geny dziedziczymy po dziadkach :P

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

­tutaj raczej chodzi o geny, które otrzymałeś. wydaje mi się, że jeśli Twój wzrost się zmieni, to będzie to niewielka różnica. 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Przykro mi, jesteś karłem. 

diagnoza trafna.

pozostaje jedynie leczenie hormonalne.

pozdrawiam, ekspert od spraw wzrostu.

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Mimo, że temat stary, ale kolega może przeczyta i to mu pomoże  :D Mój wujek był karłem z wyboru^^ ledwo ponad stół sięgał czołem, ale w wieku 18-21 wyjebał do 180+cm , więc trzyj dupsko czosnkiem itd. i mów zdrowaśki możesz jeszcze  urosnąć :) Kiedyś czytałem, że pewnemu karłowi łamali nogi(lekarze) po czym same się zrastały(ofc. w gipsie i szynach itd), ale przez to rósł bo złamanie wypełniało się samo jakoś tak to szło, więc możesz poprosić ziomków, żeby co jakiś czas Ci takie zabiegi robili chyba, że masz trochę $$$  to dzwoń do tych lekarzy :D  Popytaj rodziców czy mieli kogoś w rodzinie wysokiego może dostaniesz jego jakiś % genów i będziesz pewny jak nie to pamiętaj, że niski ma zawsze blisko do ziemi  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...