Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slayer czy Berserker?

plokijR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Moglibyście mi doradzić co jest lepsze pod względem dmg i ogólnego grania tymi postaciami- Slayer czy Berserker? Mile widziane plus i minusy postaci;)

Opublikowano

Opisze:

Berserker: 

+duży dmg

+posiada dużo skilli AoE

+posiada blok więc może być tankiem i przetrwa najsilniejsze ataki

+jest wytrzymały dzięki zbroi metalowej

+duża szansa na cios krytyczny

+posiada skille powalenia

-wolny atak i chód

-bardzo rzadko robi uniki

Slayer:

+duży dmg ale mniejszy od berserkera

+posiada pare skilli AoE

+szybki atak i chód

+uniki

-nie jest tak wytrzymały jak berserker

-nie może być tankiem chyba że opanujesz bardzo dobrze uniki

Mam nadzieje że pomogłem! :)

Opublikowano

Dzięki ;) Może są osoby, które grały obiema postaciami i mogłyby mi powiedzieć, którą lepiej się grało?;>

Opublikowano

Dzięki ;) Może są osoby, które grały obiema postaciami i mogłyby mi powiedzieć, którą lepiej się grało?;>

Do 50 lvl gralem jedna i druga klasa i zdecydowanie polecam berserkera. Bylo po prostu latwiej ;)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W pvp według mnie liczy się mobilność- nie grasz z bezmyślnymi mobami. Wolałbym mniej armora i dmg ale za to mieć możliwość kontrolować walkę wykorzystując teren i swoją szybkość- takiego berserka bym brał walką podjazdową....ale ja jestem archerem nie znam spelli slayera czy berserka- wszystko zależy czy mają możliwość kontrolowania przeciwnika.

NrwUNCU.png

Opublikowano

Według mnie @1361622928-U485574.pngSzalom ma racje mobilność jest ważna w masówce archer sorcer i gunner to 3 klasy które powinny się sprawować dobrze w mass pvp

zerk slayer warrior- bardziej pod 3v3 1v1  na chwilę obecną slayer jest "overbuffed" czyli uderza mocno, warrior to klasa która w pvp nic by nie mogła zrobić gdyby nie sterta debuffów i stunów a w kolejnych patchach niestety mają dodać więcej kd/stun , warrior to jedna z klas którą możesz wykończyć priesta bez problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...