Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Technik

pedro22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Poszukuję technika, który ogarnia pisanie pluginów i ich konfigurację. Oczywiście każda dodatkowa umiejętność się liczy. Serwer jest w trakcie tworzenia, więc nie mogę zapewnić pewnej liczby graczy. Ekipa ogarnięta, warunki, na jakich chcesz zostać przyjęty ustalimy w prywatnej rozmowie.

Wszelki kontakt na PW, Skype, GG. Numery kontaktowe podaję na PW.

Najlepszy polski serwer mineecraft RP

NBENa8N.png

Zapraszamy:

http://www.galador.pl

Opublikowano

Z tego co wiem, masz spory problem z dostosowaniem profesji do Thaumcrafta. Obawiam się, że nie poradzisz sobie z tym, ponieważ pluginy nie współpracują z modami. Ale możemy się dogadać w tej sprawie. Tylko nie wiem, czy Cię na to stać.

images.jpg

Opublikowano

No cóż, chciałem Ci pomóc, wprawdzie nie bezinteresownie, ponieważ jak wiadomo jestem chciwym człowiekiem, ale skoro tej pomocy nie potrzebujesz, nie będę się narzucał. Natomiast jeśli chodzi o kradzież pomysłów na serwer i forum, to nie martw się. Nie jesteś jedyną osobą, której nie stać na własne pomysły i musi kopiować ode mnie :)

images.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...