Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mapa] Adventure - "Zostań Zbawicielem" - Pobierz i Graj - Mapa dla was

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Jest to mapa podtytułem "Zostań Zbawicielem" była robiona przez kilka tygodniu.
Jest ona oparta na komendach z commandblocków dzięki którym na czacie macie
różne wskazówki, misje , komunikaty i regulaminy. 

Odradzasz się w pomieszczeniu w którym musisz odpalić system który wczyta między innymi:
- wyłaczenie GM
- wyłączenie respu potworow - resp tylko za pomocą commandblocków ktore są ustawione 
- wyłączenie wybuchów creeperów
- regulamin / wskazówki
Aby odpalić mapę wciskamy dzwignie.

Po wczytaniu które trwa kilka sekund startujemy grę za nim to zrobimy zapoznaj się z zasadami gry które wyskoczą CI na czacie. 

Mapa jest oparta na fabule w której wcielasz się w człowieka który ma wybawić świat od klątwy. Świat ludzi zostań podzielony na kilka latających ludzi twoim celem jest pokonanie gustawa i aktywacji dzwigni która połączy wszystkie wyspy w jedną dużą wyspę.

Aby zrealizować cel mapy "zabić gustawa" musimy przejść wiele misji zaczyna się od drobnych misji tworzenie itemów , szukanie przedmiotów idąc dalej spotykamy trudniejsze misję które wymagają większego wkładu własnego. Mapa gwarantuję zabawę przez minimum 30min. Jako ,że mapę znam doskonalę łatwo było mi ją przejść. Myślę ,że mapa jest do przejścia w około 60min przez osobę która wejdzie tam pierwszy raz.

Mapa przeznaczona jest dla max 2 osób przy tym musimy wybrać jedną osobę która zostanie zbawicielem. Zbawicielem będzie ten który będzie miał lepsze przedmioty druga osoba będzie miała je słabsze. Wasza taktyka przechodzenia gry już zależy od was

Wszystkie etapy można wykonać jeżeli nie wiesz co zrobić dalej oznacza to ,że nie zapoznaliście się z zasadami mapy na początku gry. 

Wszelkie błędy proszę zgłaszać pod filmem lub na pod tematem postaram się naprawić i wrzucić poprawioną wersję do max 24h.

Mapa była sprawdzana przez 2 osoby mogli pominąć jakieś błędy.

Download

http://www.mediafire.com/download/d385ap15esc2vte/RPG-Zostań+Zbawicielem+by+S0NikX.rar

Waga 9mb do pobrania - po rozpakowaniu 244mb.

Skan pliku 

https://www.virustotal.com/pl/file/7f4e09c3e9b42f60357132fde7d85e3762a338079c9251ac461b4255b4d620b0/analysis/1427532858/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Myślę że to bardzo fajny pomysł...
...lubię takie mapy.
Dają dużo przyjemności?

Przyjemność... zaraz ściągam

i odpalam..

Opublikowano

Szczerze to słaba, nie kiedy pojawiają się literówki, nie miłosierne lagi.

Co do lagów ja takowych nie miałem. A do literówek - teksty to słaby punkt mapy.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...