Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań świeżaka

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli szybki focus w 8tier ? Czy też wszystko w niego wchodzi :D Ceną tej męczarni ma być niezła 10tka, szkoda że tyle czasu trzeba przemęczyć się. No ale trudno ;)

Opublikowano

8 działo kapryśne zwłaszcza na dalekie strzały, jak ktoś nie wie gdzie w  Ciebie strzelać to dingasz jak głupi :)

8 Jak dla mnie jedyny czołg w tej lini którym się męczę, z powodu tej prędkości.

Juz 70k expa tym demonem prędkości wbite hehe 

Opublikowano

8 działo kapryśne zwłaszcza na dalekie strzały, jak ktoś nie wie gdzie w  Ciebie strzelać to dingasz jak głupi :)

8 Jak dla mnie jedyny czołg w tej lini którym się męczę, z powodu tej prędkości.

Juz 70k expa tym demonem prędkości wbite hehe 

Odpowiednia załoga + moduły = sukces.

Opublikowano

No nie jest źle podczas gry załogę mam 3 perkową i moduły też są oczywiście.

Tylko osobiście mnie ta prędkość nie pasuje a tak to spoko.

Opublikowano

Miałem nie instalować żadnych modów, ale ostatnio oglądając streama z WOTa widziałem mod, który pokazuje dmg zadany w grze. Mógłby ktoś podać nazwę, bądź link do takiego moda?? I czy jest on legalny?

Opublikowano

Miałem nie instalować żadnych modów, ale ostatnio oglądając streama z WOTa widziałem mod, który pokazuje dmg zadany w grze. Mógłby ktoś podać nazwę, bądź link do takiego moda?? I czy jest on legalny?

Poszukaj tutaj, na pewno znajdziesz coś dla siebie :)

http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/

Opublikowano

Ogólnie to jak szybko nabić doświadczenie na tym IS jeżeli działo nie przebija nawet 5 tierów a wywala mnie czasem i na 9t -,-  120 pena ma wtfffffffff

Opublikowano

kupić golda i przekonwertować na free expa, zbierać wolne doświadczenie co jest dość monotonne, albo przemęczyć :). Jutro będzie x5 za pierwszą wygraną więc ruszy, pisz w razie problemów

Opublikowano

Jak kupic golda i przewalic na wolne? Jak to dziala, bo nie moge tego zrobic a golda mam

musze miec jakis elitarny czolg? jak zrobic elitarny czolg w ogole ? :D

Opublikowano

Czołg elitarny to taki na którym zostały zbadane wszystkie moduły oraz kolejny czołg w drzewku. Ew. Elitarnym czołgiem jest każdy czołg premium. Gdy już masz taki czołg to możesz zbierać na nim expa, bądź przeznaczać całego expa na szkolenie załogi. Jeżeli chcesz wymieniać expa na wolne doświadczenie to Musisz w pełni wybadac dany czołg, a później zebranego na nim expa wymienisz na wolne.

Opublikowano

Ma ktoś może link do działającej żarówki jak ktoś cie wykryje widzisz na ekranie żarówke i dzwiek.. chodzi mi tylko o ten jeden mod, nie chce innych zbednych

to bedzie dobre ? :D http://www.awolf.eu/load/mody_world_of_tanks/zarowki/sixth_sense_duration_icon_audio_countdown_0_9_5/7-1-0-2057

tylko nie mam pojecia jak to zainstalowac

To jest pod patch 9.5, a mamy 9.7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...