Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE ,czy warto ,co i jak

NaNaTraTra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto grać na Nostale DE bądź innym ale nie Polskim?

Czy nie będzie doskwierać mi samotność jeśli koło mnie tylko po niemiecku gadają?

Czy wszystko na nostale DE przebiega tak samo jak na PL? Rejestracja ,pobieranie itd?

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Zapewne polaków tam nie wiele... :C

Dawno nie maniaczyłem w NT i mam ochote do tego wrocic ,ale jaki ten serwer wybrać? Czy nie będę załowal? A jak tam z płatnością w itemshopie? Jaki tam przelicznik?

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Zapewne polaków tam nie wiele... :C

Dawno nie maniaczyłem w NT i mam ochote do tego wrocic ,ale jaki ten serwer wybrać? Czy nie będę załowal? A jak tam z płatnością w itemshopie? Jaki tam przelicznik?

Przelicznik taki jak w Polsce

Warto

Ceny niższe - łatwiej się wybić. Aco do ilości graczy....za miesiąc Niemcy będą bardziej zapełnione Polakami niż nasza finezja.....więc o samotności mi nie mów

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Głównym powodem dzięki któremu gram na DE to duża ilość polaków(oczywiście niskie ceny także). Polaków szczerze jest już podobnie do Enigmy, famek tworzy się coraz więcej. Obawiam się tylko że polacy podniosą ceny :D (joke)

Opublikowano

Obawiam się tylko że polacy podniosą ceny :D (joke)

Póki co, to polacy je zaniżają  ;)

Co do tematu, graj. Tutaj da się przynajmniej czegoś dorobić bez allegro i nocek na piórach.

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Jak chcesz grać na DE to musisz zapomnieć o botach lub innych hackach do nostale admini nt de czuwają i to bardzo ja po 1h bocenia wyrwałem bana na 30 lat..

Polecam grac na de bo na plu musisz wydać hajs a tam tylko poświecić więcej czasu  

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jak chcesz grać na DE to musisz zapomnieć o botach lub innych hackach do nostale admini nt de czuwają i to bardzo ja po 1h bocenia wyrwałem bana na 30 lat..

Nieprawda, ustawiłem bota od 12 w nocy do 8 i nic nie dostałem. Sczerze to nie są "mistrzami" pilnowania swojego serwera od botów. Na PL wcale nie trzeba wydawać kasy. Wystarczy trochę cierpliwości, pare miesięcy i można w miarę grać. Co do DE to się zniesmaczyło, za łatwo. Polecam grać na UK.

Opublikowano

Nieprawda, ustawiłem bota od 12 w nocy do 8 i nic nie dostałem. Sczerze to nie są "mistrzami" pilnowania swojego serwera od botów. Na PL wcale nie trzeba wydawać kasy. Wystarczy trochę cierpliwości, pare miesięcy i można w miarę grać. Co do DE to się zniesmaczyło, za łatwo. Polecam grać na UK.

de jest spoko....ale i tak pro tam nigdy nie będziesz. W rok bez cheatowania nie zarobisz na sp +15 i eq u7+10 (a zaufaj mi, że co 2 90lvl+ takie eq i sp ma)

Polecam UK. Mili gracze, nie ma tłoków czy jak to się tam mówi...dodatkowo można czitować bo gm'i mają wywalone na wszystko :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Na UK nagle wszedli admini ;( Bociłem na moim 65lv 8kk tam około i rang 3+ na ml i na drugim koncie(woju na którym chciałem zacząć grać) i dostałem bana na oba konta. UK jest dobre, lecz tam już nie pobocisz. Zaczynam grę na SE, bo to wg. mnie jeden z lepszych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...