Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich mapach najlepiej grac?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam mg2 i zastanawiam się na jakich mapkach najlepiej grać, żeby jak najwięcej wygrywać i jakie mapki pasowałyby pod mój styl gry. A więc tak: nie lubie i nie umiem grać z AWP, więc dust II odpada (gra na tej mapie to jakas parodia, to nie jest gra na skilla tylko pojedynek snajperów z obu teamów, już mam dośc tej mapy, która jest bardzo mocno pod awp), wole grać z m4/ak, np. Mirage, Cache, Nuke. Reszty map nie grałem za bardzo, tzn. cobbla, overpass itd. co powiecie o tych mapach?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Overpass jest fajną mapą - jedynie gdzie snajper na daleko może się ustawić to long i balkon na b.

Możesz spróbować.

W sumie wszędzie gdzieś awp jest dobre, najlepiej mieć na nie sposób.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja wiem, że na każdej mapce z AWP można zrobić bardzo dużo, ale DUST II to już jest kompletna przesada pod tym względem :D Cały czas na niej grałem, do czasu kiedy wszedłem do wyższej rangi i tutaj już nie da się tak jak wcześniej, bo każdy trafia z tego AWP... Macie jakieś rady na snajperów?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja wiem, że na każdej mapce z AWP można zrobić bardzo dużo, ale DUST II to już jest kompletna przesada pod tym względem :D Cały czas na niej grałem, do czasu kiedy wszedłem do wyższej rangi i tutaj już nie da się tak jak wcześniej, bo każdy trafia z tego AWP... Macie jakieś rady na snajperów?

Flesze no i wychylanie drużynowo.

Najlepiej rzucić flesz za siebie tzn. rzucasz z prawej ręki ale żebyś mógł wychylić a ten flesz będzie za twoimi plecami i wychylić wtedy snajper się odwróci a ty masz fraga ;)

Wychylanie drużynowo tzn. jak grasz z teamem to w jakiejś chwili wyskakujecie w 5 gdzie snajper nie ma szans, ubije max 1 i go zabijecie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

a co powiecie o nuke? też mocno awp tam rządzi, czy da sie pograc?

Niedługo nuke zostanie zastąpione przez train, więc długo sobie nie pograsz xD

Pasjonat
Opublikowano

Na każdej mapie odpowiednio wykorzystane awp będzie op, nie znajdziesz mapy, gdzie będzie ona bezużyteczna. Nawet jak mówisz o dust 2 to wystarczają 'flesze i smołki' i snajpier jest załatwiony. Taki przykład na środku od strony terro, rzucasz flesza na skrzynkę pod bramę i możesz spokojnie przechodzić galą, a tam fleszować na a.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...