Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karolina TGM/GM Twojego serwera!

Gość Alisson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Oferuję pomoc na serwerze Hamachi/Dedyk.

Typ serwera jest nie ważny. Może być hard/medium, a nawet easy.

cooltext116144838021976.png­

-Jakąkolwiek pomoc na stanowisku GM'a;

-Dobrze wypełniane obowiązki;

-Punktualność;

-Szybką reakcję;

-Dojrzałość;

-Mile spędzony czas w moim towarzystwie.  :)

-Pełną zasadę ortografii.

cooltext116144838077465.png

-Miłej atmosfery;

-Poczucia humoru;

-Odpowiedniego serwera;

-Tego, żeby wszystko było dopięte na serwerze (jeden, czy dwa bugi, to nic się nie stanie).

cooltext116144838042099.png

Jestem Karolina, mam 16 lat i pochodzę z Nowego Sącza. Lubię jasne kolory (nie jaskrawe) oraz dopasowanie, zgranie kolorystyki. Lubię gry typu MMORPG, przeglądarkowe. Nie lubię osób niedojrzałych, krzyczących, nie posłusznych. Obecnie jestem na diecie ;-[. Charakterystyczną cechą u mnie jest zdolność rozwijania zdań oraz zastępowanie słowami, aby się nie powtarzały. Mam bogate słownictwo oraz bardzo dobrze się uczę. Słowa takie jak "Dzień dobry", "po prostu", czy też "jest napisane" są dla mnie jak najbardziej znajome i nie popełniam takich, można powiedzieć, podstawowych błędów. Może nikt mnie nie zna, ale mogą mnie polecić osoby z moich dawnych Teamów.

cooltext116144838028301.png

Niejednokrotnie byłam GM, bądź GA. Raz posiadałam swój własny serwer na sieci hamachi, lecz zamknęłam go, ponieważ sama nie lubię prowadzić serwera.

Kojarzę troszkę ID (item_proto).

Komendy nie sprawiają mi trudności.

Pozdrawiam, Karolina.

­

Opublikowano

Ogółem oferta bardzo ładna i estetyczna, ew. można przyczepić się do kilku błędów. 

Widać, że orientujesz się mniej/więcej w tym wszystkim oraz masz wyższe podstawy języka polskiego. 

Osobiście myślę, że można polecić. Życzę powodzenia. 

Opublikowano

­Bardzo estetyczna reklama siebie. Dużym minusem jest wiek, ale powodzenia w znalezieniu teamu.

Opublikowano

Dziękuję Panom za ocenę, 14 kwietnia mam 17 lat ;-)­

Opublikowano

Chyba już Cię widziałam na jakimś serwerze, tyle nie pamiętam jakim. Oczywiście że polecam.

Opublikowano

Wejdź na GG jak możesz. ;)

Pan przyjął mnie pod swoją pieczę jako GM'a w nowym projekcie.

Teraz oczekuję czy wyśle mi clienta i zrobi konto.

Na razie się bardzo dobrze zapowiada, otrzymuje on Najlepszą odpowiedź do czasu powodzenia.

­

Opublikowano

Niestety... Osoba znikła z GG i MPC, czekam na dalsze oferty.

Opublikowano

Nie lubie osób takich jak Ty, 3/4 Twoich postów to marny spam, ­dzięki za napisanie ulubionego koloru, zrobię znaczek GM'a pod ten kolor.

"~nie polecam~"

"~mało doświadczona osoba~"

Kojarzę troszkę ID (item_proto) - wtf?

Tego, żeby wszystko było dopięte na serwerze (jeden, czy dwa bugi, to nic się nie stanie). - nie Ty o tym decydujesz.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie lubie osób takich jak Ty, 3/4 Twoich postów to marny spam, ­dzięki za napisanie ulubionego koloru, zrobię znaczek GM'a pod ten kolor.

"~nie polecam~"

Tego, żeby wszystko było dopięte na serwerze (jeden, czy dwa bugi, to nic się nie stanie). - nie Ty o tym decydujesz.

Nie masz pojęcia na temat mojego doświadczenia.

Tak, kojarzę 100, może 200 id przedmiotów z item_proto.

Może nie decyduję, ale to są wymagania.

A teraz wyjdź :)

­

Opublikowano

A teraz wyjdź :)

­

Nie, to jest otwarty temat i mogę wyrazić swoją opinie jak Ty na temat niektórych osób. (nie masz o nich zielonego pojęcia)

Dlaczego jesteś taka nie miła dla mnie? W temacie masz napisane miło spędzony czas - jak mam to odebrać?

Ile ważysz?

Również jest napisane w temacie że nie popełniasz błędów ort. itd. a gdzie kropka na końcu "wyjdź"?

Czyżby temat nie zgodny z Twoją osobą?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

"~nie polecam~"

Temat nie służy do tego żeby wyrzucać z siebie więzi emocjonalne z innymi użytkownikami. Kogo lubisz kogo nie, nikogo nie obchodzi.

Sądzę również, że kolor znaczka GMa na twoim serwerze też nikogo nie interesuję. Radzę wypowiadać się na temat. (zgodnie z regulaminem)

"nie Ty o tym decydujesz." Nie ty o tym decydujesz jakie inne osoby ubiegające się o stanowisko GM-a mają wymagania względem "pracodawcy".

Co do tematu. Uważam, że podanie na GM/GA serwera powinno być bardziej rozbudowane. Potencjalna osoba tworząca serwer nie może wyciągnąć za dużo informacji. Jednak życzę powodzenia w znalezieniu współpracowników.

Opublikowano

A teraz wyjdź  :)

Według Twojego rozumowania każdy pozytywnie opisujący Ciebie komentarz jest w porządku, natomiast gdy ktoś wypowiada się na Twój temat odwrotnie niż byś chciała, wówczas karzesz mu wychodzić z tematu? Każdy może wyrazić swoje zdanie, na tle którego nie zawsze będziesz błyszczeć, wobec tego nie rozumiem Twojego oburzenia. :D

"nie Ty o tym decydujesz." Nie ty o tym decydujesz jakie inne osoby ubiegające się o stanowisko GM-a mają wymagania względem "pracodawcy".

Tutaj mi coś nie gra...

Piszę to również do autorki tematu. Pomyślcie trochę, czy to pracodawca powinien dostosować się do pracownika, czy raczej pracownik musi dostosować się do pracodawcy? Prosty przykład: Idzie jakiś ziomek do firmy budowlanej aby ubiegać się o posadę... i teraz firma dostosowuje się do niego czy raczej on do firmy? Każdy może zostać GM, ale zostanie nim ten, kto więcej zaoferuje. Tak samo jak w firmie budowlanej.

Nawiązując do głównego wątku - nie polecam, ze względu na zniechęcające wypowiedzi. :D

Opublikowano

Szczerze? Jesteś osobą młodą, nie zaufałbym takiej. Twój styl pisma i wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia. Nie oferujesz podstawowej rzeczy - profesjonalizmu. Każdy jeden może mieć takie stanowisko po uprzednim szkoleniu, sztuką jest zachowywać się adekwatnie do rangi. Wybacz, ale nie polecam.

Opublikowano

Według Twojego rozumowania każdy pozytywnie opisujący Ciebie komentarz jest w porządku, natomiast gdy ktoś wypowiada się na Twój temat odwrotnie niż byś chciała, wówczas karzesz mu wychodzić z tematu? Każdy może wyrazić swoje zdanie, na tle którego nie zawsze będziesz błyszczeć, wobec tego nie rozumiem Twojego oburzenia. :D

Tutaj mi coś nie gra...

Piszę to również do autorki tematu. Pomyślcie trochę, czy to pracodawca powinien dostosować się do pracownika, czy raczej pracownik musi dostosować się do pracodawcy? Prosty przykład: Idzie jakiś ziomek do firmy budowlanej aby ubiegać się o posadę... i teraz firma dostosowuje się do niego czy raczej on do firmy? Każdy może zostać GM, ale zostanie nim ten, kto więcej zaoferuje. Tak samo jak w firmie budowlanej.

Nawiązując do głównego wątku - nie polecam, ze względu na zniechęcające wypowiedzi. :D

1. Może rozumowanie autorki tematu jest błędne, ale nie bardziej od Twojego. Zważając na bezpodstawne opinie przypadkowych ludzi kreujesz swój pogląd na daną osobę.

2. Zapewniam Cię, że "pomyślałem trochę". Przywołany przykład "ziomka" ubiegającego się o stanowisko w firmie budowlanej jest bez sensu. Każdy ma swój standard pracy. Mało który pracownik godzi się na pracę w fatalnych warunkach za marną pensję 16 godzin dziennie. Standardy zatrudnienia wyznaczają wbrew pozorom pracownicy. Kto by chciał pracować w firmie tak wyzyskującej pracowników? 

@topic Obserwuję, że nic się nie zmieniło dalej oceniacie prezentację, nie osobę. Według mojej oceny powinny wypowiadać się osoby mające jakąś styczność w przeszłości z autorką. 

Opublikowano

Jestem gotowy przyjąć do team (bo jesteś dziewczyną), ciekaw jestem tylko, czy trudno jest się dogadać itd.

Popraw screeny bo padły.

@Edit

Nie przeczytałem posta wyżej, sorry XDD

Opublikowano

Nie, to jest otwarty temat i mogę wyrazić swoją opinie jak Ty na temat niektórych osób. (nie masz o nich zielonego pojęcia)

Dlaczego jesteś taka nie miła dla mnie? W temacie masz napisane miło spędzony czas - jak mam to odebrać?

Ile ważysz?

Również jest napisane w temacie że nie popełniasz błędów ort. itd. a gdzie kropka na końcu "wyjdź"?

Czyżby temat nie zgodny z Twoją osobą?

­

Ty się podajesz za technika a gówno umiesz, więc już nie pierdol głupot hipokryto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...