Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban nostale De

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zaczołem grać z kumplem na nostale De i dostalismy bana w tym samym czasie.używaliśmy bota za minilandem (nikt nas nieprzylapal) nabiliśmy 15 lvl 20 job.Dodatkowo spolszczylismy(dodalismy niemiecki serwer do polskiego klienta gry.Widzieliśmy to na jakimś poradniku na mpc).Czy powodem bana może być bot jak nas nikt nieprzyłapał?

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Witam dzisiaj zaczołem grać z kumplem na nostale De i dostalismy bana w tym samym czasie.używaliśmy bota za minilandem (nikt nas nieprzylapal) nabiliśmy 15 lvl 20 job.Dodatkowo spolszczylismy(dodalismy niemiecki serwer do polskiego klienta gry.Widzieliśmy to na jakimś poradniku na mpc).Czy powodem bana może być bot jak nas nikt nieprzyłapał?

tak. Jaki ten bot ma delay? teoretycznie w logach wszystko widać... :<

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

tak. Jaki ten bot ma delay? teoretycznie w logach wszystko widać... :<

niemam pojęcia delaya niedało się ustawić było tylo start  i stop .Był to bot skill97 którego wielokrotnie (4 msc temu) używałem na polskim globalu.

Tyle Wygrać.

Opublikowano

To ja byłem tym kolegą z którym grał... Ja używałem RoNa tego co był w spolszczeniu Kyosha. Moje konto zostało zablokowane do 2038r poczekam sobie...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

pytanie - używaliście speed hacka / wall hacka bądź cokolwiek innego zawartego w tym hacku (poza zmianą serwera)? 

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

nie wiem czym spowodowany może być ten ban

jeżeli nie używaliście żadnych z opcji RoN'a (poza zmianą klienta) to na 100% zostaliście przyłapani przez GM'a

innej opcji tu nie widzę

btw jaka informacja pojawiła się na Waszych emailach?

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Hallo 

dein Account wurde aus folgendem Grund von Fangorn bis zum 01.01.2038 gebannt:

Botusing

Bei Fragen wende dich bitte an den Support über http://support.nostale.de

Mit freundlichen Grüße
Das Nostale Team

--
Impressum

Gameforge 4D GmbH
Albert-Nestler-Strasse 8
D-76131 Karlsruhe

Fon: +49 (0)700 GAMEFORGE (+49 (0)700 426336743)
- kein Game- oder Payment-Support!!! -
Fax: +49 (0)721 354808152

Kontakt: [email protected]

Amtsgericht Mannheim, HRB 718029
Umsatzsteuer-ID: DE 814330106
Geschäftsführer: Carsten van Husen, Tobias Haar

Tyle Wygrać.

Opublikowano

w takim razie zostaliście przyłapani za używanie exp bota

DE support to nie Polska. Tutaj nawet kiedy ich nie ma bany lecą. 

Jeśli planuejsz tylko botować a nie chcesz grać na PL'u to polecam UK (ceny prawie jak na DE) bądź CZ (pióra anioła 8k <3)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Ja nie używałem żadnej z opcji RoNa tylko aby sam bił i podnosił itemy... ale ja byłem cały czas przy kompie widziałem jak on bije nie widziałem GM itp... 

To wiadomość na e-maila 

Botusing

Mit freundlichen Grüße
Das Nostale Team

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja nie używałem żadnej z opcji RoNa tylko aby sam bił i podnosił itemy... ale ja byłem cały czas przy kompie widziałem jak on bije nie widziałem GM itp... 

To wiadomość na e-maila 

Botusing

Mit freundlichen Grüße

Das Nostale Team

jeśli byłeś w tej zakładce i kliknąłeś taki trójkącik w kółeczku to oznacza, że używałeś innych opcji RoN'a
Tak czy inaczej Botusing 
to
Botusing
możesz się odwoływać ale nic Ci to nie da. Polecam zacząć od nowa

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

W RONie jest opcja noDelay, ale mniejsza. Skill97 to najprościejszy bot który możesz stworzyć z pomocą mojego poradnika(:D), ale mniejsza. Polecam ci hacka z wykrywaczem GM'a, na pewno znajdziesz na internecie.

Opublikowano

@lukaskspit Nie pisz takich krótkich, niepomocnych postów. Widać że chcesz sobie nabić tylko posty. Pisał przecież że nie miał nic, poza tym używał najprostszego bota!

Co do banów to ostatnio (nie wiem dlaczego) na wszystkich serwerach "obudzili się" admini. Może to event? Nie wiemz ale nie radzę ryzykować, tym bardziej że jest nowość.

Opublikowano

Musiałeś mieć coś jeszcze włączone np speed hack

Pisałem tylko exp bot . P.S nienabijaj postów zbędną odpowiedzią :) .Na nostale De zrobiłem nowe konto nic nieużywam i raczej niemam zamiaru gdyż po wbiciu 55 lvl już będzie z górki :) .Może sprawdzili w logach że cały czas taki sam delay klikania "space" i "x" nie mam pojęcia :D i niechce mi się tego drążyć.Proszę o zamknięcie teamatu :)

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...