Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowany w cs :/

MrSzajmzoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanko bo nie ukrywam troszke odzukiwalem grajac na wallhacku w cs:go ii czy da sie jakosc odwolac od czegos takiego ?

na blokadzie napisane jest :

VAC (Valve Anty-Cheat)

To konto jest zablokowane i nie ma bezpiecznego dostepu do serwerow z powodu oszust.

[Tak tak wiem nie powinienem cheatowac :/]

Opublikowano

Nie da się odwołać od vac'a.

Twój cheat był wykrywalny vac tylko to dostrzegł i masz bana.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

A jest coś takiego jak overwatch ban ? xD przecież overwatch też valve sprawdza i nadaje dopiero VAC lub czasowy ban.

Ale od VAC nie ma odwołania, przynamniej nigdy nie słyszałem/widziałem. I dobrze cheaterów trzeba wyplenić, ludzie chcą iśc na łatwizne a póżniej płacz.

NJxbd4x.png

Opublikowano

A jest coś takiego jak overwatch ban ? xD przecież overwatch też valve sprawdza i nadaje dopiero VAC lub czasowy ban.

Ale od VAC nie ma odwołania, przynamniej nigdy nie słyszałem/widziałem. I dobrze cheaterów trzeba wyplenić, ludzie chcą iśc na łatwizne a póżniej płacz.

Teoretycznie można powiedzieć, że jest to Overwatch Ban, kiedy cię Overwatch wyłapie. :D

([*])

Co do tematu... Od Overwatcha i VACa nigdy nie dało i odwołać dać się nie będzie. I w sumie prawidłowo. :)

Opublikowano

Według mnie odwołowywanie się od VAC'a powinno być nie możliwe ale od overwatcha juz tak. Raz dostałem overwatcha na smurfie po 2 h grania za 2-3 skany...

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

nie ma takiej możliwości  ,a co to overwatch ban?

Jeżeli otrzymujesz sporo raportów to trafiasz do overwatcha, gdzie ludzie oglądają twoje demo i oceniają czy masz cheaty czy nie.

Jeśli jest ponad 50-75% głosów za tym że masz cheaty to otrzymujesz overwatch bana.

tzn Skazany przez nadzór - bardzo szkodliwy.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...