Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH - Vesteris.pl

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem że serw jeszcze nie ruszył ale macie maniacy bo jutro będziecie spamić.

Tam działać będzie chyba większość hackow od strony klienta nie wiem jak z serwerem to się okaże po starcie.

248631407965198313241.png

Wh

406561407965198313241.png

02eqkk.jpg

523311407965198313241.png

Nie

924761407965198313241.png

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

926861407965198313241.png

848861407965198313241.png

297451407965198313241.png

Miłej gry.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem wiem że serw jeszcze nie ruszył ale macie maniacy bo jutro będziecie spamić.

Tam działać będzie chyba większość hackow od strony klienta nie wiem jak z serwerem to się okaże po starcie.

DL:

http://www.speedyshare.com/cfHTT/vesteris-wh.exe

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/8da1f1ce887de31f07b7aaf4802658240870572c543a89d5a65411336785bb7a/analysis/1427474242/

Byłeś na becie że wiesz, że działa? Mówili, że mają jakieś zabezpieczenia więc powodzenia. Ja nie skorzystam, bo serwer wygląda na łatwy pod kilkoma aspektami przez co wh nie potrzebuję. Pozdrawiam.

Opublikowano

Byłeś na becie że wiesz, że działa? Mówili, że mają jakieś zabezpieczenia więc powodzenia. Ja nie skorzystam, bo serwer wygląda na łatwy pod kilkoma aspektami przez co wh nie potrzebuję. Pozdrawiam.

'Więc powodzenia' i po co się unosisz?

testowane na polaczeniu do mojego serwera.

nie byłem na żadnej becie, jak nie bedzie dzialać to poprawie co za problem lol9.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

'Więc powodzenia' i po co się unosisz?

testowane na polaczeniu do mojego serwera.

nie byłem na żadnej becie, jak nie bedzie dzialać to poprawie co za problem lol9.

Odebrałeś moją wiadomość jako spinę? Nie miałem tego na celu więc wybacz.

"Więc powodzenia" - spróbuj wgrać coś na armentis. Serwery zaczynają mieć takie zabezpieczenia (a raczej blokują możliwość wgrania wh itd), że ten pewnie też będzie miał dobre. Przez tydzień na armentisa nie można było zdobyć wh i myślę, że tu będzie podobnie ale jeśli twoje wh działa to jedynie mogę ci pogratulować o ile to wh jest twoje, bo z podobną wagą mam już jedno na kompie...

Opublikowano

"Więc powodzenia" - spróbuj wgrać coś na armentis. Serwery zaczynają mieć takie zabezpieczenia (a raczej blokują możliwość wgrania wh itd), że ten pewnie też będzie miał dobre. Przez tydzień na armentisa nie można było zdobyć wh i myślę, że tu będzie podobnie ale jeśli twoje wh działa to jedynie mogę ci pogratulować o ile to wh jest twoje, bo z podobną wagą mam już jedno na kompie...

kiedy ja to robie z nudy a nie zeby miec jakies gratulacje ktore nie sa nic warte bo dodac wh potrafi zapewne kazda osoba ktora troche posiedziala przy kliencie. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

co za problem wrzucić wh w pliki pc na armentisie?

Opublikowano

Skoro jesteś słaby i nie potrafisz zrobić prostego WH to już nie nasz problem.. Hmm, nie ma serwera, który jest w 100% zabezpieczony przed haxami. xD

Nie żeby coś, ale nie skorzystam, bo nie gram w metina. 

Ps. Dobra robota Sielu, ciekawe czy endy będzie się pluł jak harnasiek, który nie ma graczy na serwerze. xD

­

Opublikowano

akurat wh na vesteris to nie jest zbytni wysiłek, lajk za wstawkę dla cebulandi  ;)

Opublikowano

­

Boty zawsze będą, niestety ;/

Sama nazwa forum wskazuje, więc nie wiem o co się sapiesz...

Dzięki za wstawke.

Opublikowano

­

Sama nazwa forum wskazuje, więc nie wiem o co się sapiesz...

Dzięki za wstawke.

Multiplayer Community

Co to ma związanego z czitami/botami?

Opublikowano

Uzywajac go i np gdy klikne tab lub ekwipunek to odrazu jest jedna wielka scina

Nie płacz...

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...