Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4

HaruTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już zależy od gustu. Różnica między nimi jest bardzo mała. Plus m4a4 to taki, że ma więcej naboi więc lepiej sie sprayuye, a 1-s tłumik.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

a różnica w celności jest duża? bo na ogół gram m4a1s, a przed chwilą zagrałem m4a4 i jakoś mi się wydaje, że jest jakaś róźnica

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

a różnica w celności jest duża? bo na ogół gram m4a1s, a przed chwilą zagrałem m4a4 i jakoś mi się wydaje, że jest jakaś róźnica

Różnica jest ogromna.

M4A4 to coś na styl AK-47 wadą M4A4 jest wysoki rozrzut.

M4A1-S  ma bardzo niski rozrzut lecz jego wadą jest mała ilość amunicji.

Polecam ten film:

Opublikowano

co jest teraz lepsze m4a1s czy m4a4?

Zależy co wolisz.

M4A1-S- Mniejszy magazynek, mniejszy rozrzut, gorszy na bliskie dystansy, lepszy na dalekie

M4A4- Większy magazynek, większy rozrzut, lepszy na bliskie i dalekie dystansy.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja gram m4a1-s. Różnice są zauważalne. 

M4a1-s - 20/40 amunicji, tłumik ( podczas strzelania nie widać cię na mapie ), mniejszy rozrzut 

M4a1 - 30/90 amunicji, większy rozrzut 

Musiałbyś sam sprawdzić, jaką bronią gra Ci się lepiej. Możesz zagrać sobie offline with bots bez botów na jakiejś mapce i zobaczyć jak np. lecą pociski ( Włączasz konsolę i wpisujesz komendy:Sv_cheats 1 + Sv_infinite_ammo 2 + ( sv_showimpacts 1 dzięki temu będziesz widział kropki, w miejscu, do którego będziesz strzelał ))

Moim zdaniem prostsze jest m4a1-s, ale trzeba powstrzymać się od skanowania przez smołki, pociski bardzo szybko się kończą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...