Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gildia]TERA RU Arrancars Rekrutacja

LolledGirl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ll8GxDz.jpg

Witam wszystkich serdecznie. W dniu dzisiejszym chciałbym zaprosić wszystkich graczy TERA online do wspólnej gry w gildii Arrancars stworzonej przez grupę ludzi interesujących się daną produkcją. Rekrutujemy wszystkich aktywnych graczy nie zależnie od lvl może to być 1 jak i 65. Chcemy zorganizować gildię w której najważniejsze będzie dobra zabawa oraz miła atmosfera na TS3. 

Serwer: Arun[PVP][Ru]
Kontakt w grze: 
Lider: Robik

Oficer : Imuno, Isane, Xenon, Kura, Rashan, Heeco
Lub na tsie - IP poniżej :)

Serwer RU Arun, na obecną chwilę najbardziej uczęszczany rejon. Od startu serwer miał kolejki od 500 do 4000. Na obecną chwilę capacity serwera zwiększone do 12k+ co się równa z brakiem kolejek.

RU posiada patche prosto od Koreii, posiada wszystkie fix-e optymalizacyjne oraz za miesiąc powinien dogonić ją nawet patchem. Wersja RU posiada znacznie niższe ceny TERA CLUB. Dla porównania EU - około 50zł, na ru 35zł. W ciągu kilku dni powinno wyjśc fanowskie tłumaczenie, więc język nie powinien być problemem.

Nasz kontakt:

TS3:  ts3.novasociety.com  --->  kanał Arrancars

Chcemy łączyć a nie dzielić!!!

WBIOJVy.png

Opublikowano

Może się skuszę, mam jednak dwa pytania.

Jeśli w ogóle nie ogarniam języka to dam tam radę ? (I czy wiadomo coś bardziej szczegółowego o tym tłumaczeniu?)

Jak z pingiem ? Na EU mam normalny ale na NA już dosyć mocno zamula a nie chciałbym ściągać na marne.

"Kto zna swoją głupotę, nie jest wielkim głupcem"

Opublikowano

Może się skuszę, mam jednak dwa pytania.

Jeśli w ogóle nie ogarniam języka to dam tam radę ? (I czy wiadomo coś bardziej szczegółowego o tym tłumaczeniu?)

Jak z pingiem ? Na EU mam normalny ale na NA już dosyć mocno zamula a nie chciałbym ściągać na marne.

Jeśli będziesz miał jakiekolwiek problemy na tsie siedzi od 5 do 25 osób dziennie, więc ktoś na pewno Ci pomoże.

Tłumaczenie jest pewne, bo robi je nasz kolega z ekipy.

Ping z rana

19bbb0f8ec1e46be0917690f73a7a60b.png

Ping z południa

cfa6dca782b7bb5ae59bda69bf12444b.png

WBIOJVy.png

Opublikowano

TERA RU pobrana mimo że grałem na PVE Zenobia na EU skuszę się na server Arun.

Macie tam ludzi którzy lvlują ? Troche przykro by mi było lvlować healera samotnie(i ile postaci moge mieć ? 2 ?(free acount))

@Edit

Serwer arun 2900ms ping dziękuje jednak postoje.

Opublikowano

TERA RU pobrana mimo że grałem na PVE Zenobia na EU skuszę się na server Arun.

Macie tam ludzi którzy lvlują ? Troche przykro by mi było lvlować healera samotnie(i ile postaci moge mieć ? 2 ?(free acount))

@Edit

Serwer arun 2900ms ping dziękuje jednak postoje.

Tyle pingu ze względu na NEXUS-y o 20:10 do 20:30 i koniec :)

Mamy graczy na każdym poziomie.

WBIOJVy.png

Opublikowano

@update

English patch jest w 100% gotowy, jedynym problemem jest launcher, który sprawdza integralność plików.

Obecnie trwają pracę nad edycją kodu, musimy usunąć opcję automatycznego sprawdzania integralności.

Myślę, że zajmię to chwilę ponieważ brakuje nam rąk  do pracy. Na obecną chwilę dwóch programistów walczy z enkodowaniem.

--------------------------

Rekrutacja nadal trwa, jeśli nadal są ludzie zainteresowani grą z nami, serdecznie zapraszamy.

Mamy 20 aktywnych graczy dziennie i ta liczba nadal rośnie. Mamy dwie sekcje PL i International, zarówno nastawionych na PvE jak i na PvP.

Strona główna jest obecnie w przebudowie, pracujemy również nad tłumaczeniem na język angielski dla szerszego grona użytkowników.

Forum dostanie również nowy silnik.

-------------------------

Wszelkie informację proszę kierować w grze pod nickiem : Imuno oraz na forum czy też serwerze TS3

WBIOJVy.png

Opublikowano

Czemu na ruskim sobie problemu sprawiacie ... zagrajcie na EU killianie , fajna atmosfera spoko gracze dobrze rozwinięty rynek nic tylko grać ! ...

Opublikowano

Czemu na ruskim sobie problemu sprawiacie ... zagrajcie na EU killianie , fajna atmosfera spoko gracze dobrze rozwinięty rynek nic tylko grać ! ...

Ty tak serio ? czy sowisty troll ?

EU to największe p2w jakie może być. (Failforge) Usunięte MWA scrolle z instancji poniżej 65 lvl (dostępne w Itemshopie), przerwy techniczne trwające kilka godzin, serwery padają, ludzie zaczynają migrować na NA lub RU.

Nie widze problemu w grze na świerzym serwerze, jedyną przeszkodą jest Cyrylica, której niedługo się pozbędziemy.

WBIOJVy.png

Opublikowano

No to jak mogę do was dołączyć ? już zasysam tere ruską i czekam na jakieś info od was za jakąś godzinke bd i gramy ? :D (mogę grać warriorem lub lancerem) / jak to pobrać ;.; (gre)

Opublikowano

Żeby zagrać na TERA RU, wystarczy się zarejestrować na ich stronie http://www.tera-online.ru/- Polecam skorzystać z google tłumacza, ułatwi nieco poruszanie się po niej.

Po aktywacji konta przez email,dostaniesz instalkę i po prostu ściągasz gre.

Nie wiem czy już zdjęli block ip z rejestracji, ale jeśli nie to użyj VPN-a żeby zmienić swoje IP na Rosyjskie.

Potem wystarczy napisać podanie u nas na forum, albo zajrzeć do nas na TS3 - wszystkie linki na górze.

WBIOJVy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...