Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z windows 7

Cielson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zrobiłem format. Windows zainstalowany i wgl.

Czas na sterowniki: Pobrałem je ze strony producenta, i po każdej instalacji trzeba było resetować komputer, lecz ja najpierw zainstalowałem wszystkie sterowniki a dopiero potem zresetowałem komputer i tutaj mam problem. Przed wyłączeniem instalowały mi się aktualizacje, a dokładnie 179 aktualizacji, zajęło to +- 3 h. Później włączając komputer miała nastąpić konfiguracja aktualizacji, lecz nie wiem dlaczego pisało mi coś w stylu "Błąd konfiguracji aktualizacji systemu windows"

Gdy już miał mi się pokazać pulpit zastałem czarne tło z kursorem. Dołączam screena. Może ktoś pomóc? :(

post-557498-0-66089900-1427466216_thumb.jpg

Opublikowano

Uruchom naprawę systemu z płyty i przywróć go do stanu sprzed aktualizacji (i instalacji sterowników) za pomocą punktu przywracania.

Opublikowano

Wujek google powiedział mi o wadliwej wtorkowej aktualizacji ze strony windows, więc przywróciłem system sprzed aktualizacji i działa, proszę nie zamykać tematu w razie komplikacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...