Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak motywacji do gry

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Miałem zamiar wrócić do metina, ale po odpaleniu gry i zabiciu paru piesków odechciewa mi się grać ... Macie jakiś sposób aby wrócić do metka i mieć jakąś motywację do gry ? Zainwestowanie w is'a ? Zobaczenie filmów z serwerów ? Jest w ogóle sens wrócić na serwery prywatne ? Czy po prostu metin mi się znudził i skończył ?

Opublikowano

Znajdź po prostu serwer dla siebie i tyle. :P Jeżeli nie lubisz expić, to wybierz easy/4fun. ;) Czasami gra po prostu może się nudzić, jak mnie np, gdyż gram od 2007 roku. :x Dodam jeszcze, że mi się przyjemnie gra ze znajomymi.

Pasjonat
Opublikowano

Zainwestowanie w is'a to jeszcze Ci da zawrót głowy, że wpuściłeś w to kasę, a jeszcze nie chce Ci się w ogóle z tego korzystać. Jeśli po prostu Ci się odechciewa to już nie graj, bo nie ma to sensu. Gdybyś miał mieć zapał to byś go miał, a na siłę to wg mnie nie ma go sensu wzbudzać.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Najlepiej zagrać sobie ze znajomymi, czy też znaleźć fajną gildię, gdzie jest dużo członków siedzieć na TS i expić. Na TS nigdy się nie nudzi. :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Najlepiej dobrać serwer do swoich potrzeb, znajomych, stworzyć gildię i grać sobie.

Granie samemu jest męczące i bardzo nudne.

Pooglądaj również jakieś filmiki na yt, może Cię zmotywują do gry :)

Opublikowano

Pograj w coś innego niż metin. Po jakimś czasie gry w inny tytuł niż metin najdzie Cie chęć do gry (Metin ma coś takiego, że chce się do niego wracać)

OndteAw.png

Opublikowano

aż tak bardzo chcesz mieć motywacje to zawołaj kumpli załóż sie z nimi o hajs kto wbije większy lv i już masz ;)

Na początku polecam serwery Easy tak szybko cie nie zmuli jak na hardzie 

Opublikowano

Dodając do up, polecam jakąś fajną dziewczynę.

Od razu będziesz łączył przyjemne z pożytecznym  <3

Aż ci się grać będzie chciało i nie będziesz mógł przestać #potwierdzone  xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zaproś kolegów do gry.

Nic lepszego nie ma ! :)

Chociaż nie będzie starego klimatu (2008 :c ).­

Opublikowano

Zagrać ze znajomymi, nie ma nic lepszego.

Znajomi w grze to podstawa, samemu się nudno gra więc to raczej najlepsze wyjście. 

Zgadzam się w 100%.

Znajdź sobie gildie lub sam ją stwórz, zaproś ludzi, zbierz ekipę i grajcie wspólnie.

Wtedy czujesz prawdziwą klimę, że aż chce się grać! :D

Gra samemu szybko się znudzi bez wglądu na serwer, bynajmniej takie jest moje zdanie.

Powodem drugim może być słaby serwer na jakim grasz, serwer, który ci nie pasuje do gustu.

Znajdź odpowiedni + ekipa i można grać.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak nie masz motywacji do gry w metina to poogladaj sobie filmiki na YT, zobacz jak inni szybko rozwalaja kamienie metin i ty tez bedziesz tak chcial wtedy 

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ja tam nie mam problemu z motywacją do gry.

Gram jakoś od 2009 i miałem 1 przerwę (2 miesiące)

Ta gra po prostu mnie wciąga, czy gram sam, czy z przyjaciółmi to tak, czy siak zero nudy. :)

Opublikowano

Znajomi ewentualnie jakieś electro hard style i jedziesz ale z ekipą zawsze najlepiej ;)

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Najlepiej jest zrobić sobie dluzsza przerwę od Metinka :D a później wrocic :D i no life :D na początku hehe nieno skombinuj sobie znajomych znajomi to podstawa najlepiej i raźniej się gra

Opublikowano

Ułóż sobie w głowie listę na każdy dzień z tym co masz tego dnia zrobić w Metinie (np. wbić 30 lvl itp.)

Daje to sporą motywację ale tylko wtedy gdy liczysz sie sam ze sobą.

Ja tak robiłem i w nagrodę za wykonane zadanie kupywałem sobie batona :)

Mała rzecz a cieszy.

a teraz jestem gruby

"Humans don't deserve to live."

Opublikowano

Dokładnie, ekipa dobra sprawa i może rozejrzyj się za jakimś easy prywatnym ;p
edit: Lub zacznij grać Likanem (ten śmieć który wyszedł ze związku ninja+sura.. przypomina mi troche syrenę - kobieta ryba - ni to usmażysz ni to podupczysz.. Likanem ni to pvp ni to exp, ale przynajmniej nie poczujesz nudy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...