Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem :|

Mis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

A na pewno masz wystarczającą ilość wolnego miejsca na zainstalowanie patcha? Ja miałem to samo i nie wiedziałem o co chodzi do czasu kiedy zauważyłem, że na dysku z MapleStory mam 44KB wolnego miejsca xD

Pozdrawiam,

Mikex.

Opublikowano

Ściągnij full Maple jeszcze raz i zainstaluj ;]

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

683 mb skasowalem ja juz a co ??

683 czy jakos tak cos z 6xx,xx

prosze o pomoc!! potrzebuje maple na jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pobieral ktos moze dzisiaj ze strony nexona? i mu dziala? jak tak to moze pobiore drugi raz i to cos pomoze?

Opublikowano

Narazie patcha na stronie nexonu nie ma jest nadal 0.44 kolga mi mowil ze podobno o 2 w nocy ma byc juz patch do sciagania na stronie ;] mam ten sam problem co wy...

Opublikowano

TO MOZLIWE ZE JUTRO JUZ BEDZIE!!??@@??!!??@@ co nie ?!! tylko oby twoj kolega sie nie mylil....ze wstawia nowego klienta:D z gory ThX.;]

Opublikowano

witam ja co prawda nie na temat ale niechce zasmiecas forum kolejnymi tematami "POMOCY".

a wiec wlanczam mapla bez hackow i po tym jak zaladuje sie gg wyskakuje mi komunikat "Gr2D_DX8 : Direct8.1 not found" wiec pomyslalem ze trzeba sciognoc nowego directX sciognolem ze strony microsoftu zainstalowalem i dalej taki sam komonikat. Usunolem mapla sciognolem instalke ze strony mapleeurope.com zainstalowalem i dalej ten blad. A wiec bardzo bym prosil o pomoc. Dziekuje za karzdy pomysl. Pozdrawiam

pawlak2do5xl.gif pawlak2do5xl.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...