Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie serwera Cod mod

bodzio96pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie chciałbym stworzyć cod mod i moje pytanie tutaj już pewnie dużo takich tematów ale jak się pozbiera je w kupę będzie mega świetnie bo każdy będzie wiedział od czego zacząć więc moje pytanie

1 Jaki Hosting polecacie

2 Jakie pluginy by się najlepiej zdały do tego

3 gdzie co czym i jak wgrać

4 klasy jak stworzyć

5 czy można wgrać np wygląd  m4a1 i dopisać do jakiejś klasy

6 premium klasy jak zrobić by automatycznie po kupnie na stronce mieli ludzie premie tak samo jak vip

7 czy kupując hosting automatycznie mam wykupioną stronę www. ?

PS. Za najlepszą odpowiedź przy starcie serwera vip na 30dni i jedna z klas premium na start możliwe że przy większej pomocy będzie może nawet Admin na serwie :)

Opublikowano

Za dużo wymagasz a widzę nie masz zielonego pojęcia o tym wiec ja Ci z góry mówię nawet się za to nie bierz a tym bardziej za coda który wymaga sporej wiedzy by te klasy perki jakoś wyglądały a raczej miały balans.

1 - Hosting można ich sporo polecić, tutaj raczej kwestia funduszy na co kogo stać i co oczekuje wobec serwera.

2 - Ominę to pytanie bo mógłbym wypisać tego dziesiątki...

3- 4 

Wszystko o instalacji pluginów

Tworzenie klas na COD MOD'a.

Jak wgrac Plugin na Serwer Cs 1.6?

Polecam dział --> Poradniki

5 - Można owszem.

6 - Wątpię że takie skrypty są gdzieś udostępnione jednak możesz szukać. 

7- Zależy od tego jaki hosting serwera weźmiesz niektórzy oferują od razu host www inni też nie.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Wiesz co warto jednak spróbować każdy od czegoś zaczyna każda informacja wzbogaca więc gadka typu "nie rób bo nie masz pojęcia" jest głupie przykładem tego jestem ja jak kompletnie nie wiedziałem nic o telefonach o naprawach trzymałem się od tego z daleka dziś każdy do mnie z najmniejszym problemem przychodzi żebym naprawiał im telefony. Dzięki za odpowiedź skorzystam z twojej pomocy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...