Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Design - PUSAT

No_Name_MMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto dodać, że jest to 1 design, który dodaje miejsca na lasery itd.

Laserów będzie się miec 16

Generatorów 12

Gorzej jak coś źle zrozumiałem 

EDIT:

Moment, to jest w końcu design czy statek? :v

Opublikowano

Warto dodać, że jest to 1 design, który dodaje miejsca na lasery itd.

Laserów będzie się miec 16

Generatorów 12

Gorzej jak coś źle zrozumiałem 

EDIT:

Moment, to jest w końcu design czy statek? :v

To jest design :P, i nie jest pierwszym designem, który dodaje sloty na lasery ;] jest jeszcze do nostrona za zaproszenie 25 graczy ;) 

Opublikowano

To jest design :P, i nie jest pierwszym designem, który dodaje sloty na lasery ;] jest jeszcze do nostrona za zaproszenie 25 graczy ;)

A no tak, zapomniałem o tym designu, tylko on jest tak rzadki, że nie wiem czy jest sens go liczyć. To będzie do vegi czy do golca? Bo jak do Vegi no to ogień

Opublikowano

ten puLsat bedzie do vegi :P

Wlasnie sie dowiedzialem ze ma niby te 12 miejsc na generatory, ale tam mozna wsadzic tylko napedy, czy to prawda?

Opublikowano

ten design jest do vegi i w miejsca na generatory da sie wlozyc oslonki wgl co to za glupia teoria ze sie nie da ? .... 

turcy go dostana pierwsi a my za miesiac znajac zycie , ale i tak ma byc za prawdziwe pieniadze wiec wiecie nieliczni beda nim latac ...

tak wgl na tureckich serverach masz design do golca co daje 10% PD i 5% ataku a my go nie mamy ... tak samo jak amerykanie maja golca z wlasna flaga a my go nie mamy ... wgl k***a dyskryminacja pierdolona .... teraz turcy dostana pierwsi designa do vegi a polskie servery jako ostatnie dostana jestem w 100% przekonany

Opublikowano

Czy ten design jest juz na jakimś serwerze DO?

jest na tureckim servie 

Uridium_Wars - po co ty to na priva juz wrzuciles ?

ogolnie to podobny statek projektowal gostek z tego forum zapomnialem jego nicku on chcial robic wlasnego priva i mial tam podobna vege ale zrezygnowal z robienia tego priva wydaje mi sie ze bigpoint podpierdzielil od niego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...