Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran po wyborze postaci

KneX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak masz cofig w pliku exe to misisz wejźd w cmd i tam dostać sie  do serveru lola, ja kjuż to zrobisz możesz­ sprawzić jerestr, a tak pozatym to prześlij logi to pomogę, pozdrufka 

SoFarGone.jpg

Opublikowano

@KneX Powiem ci tak oni z tym nic nie poradzą dopóki nie naprawia tego w jakimś patchu. Ten błąd u nie których osób pojawia się już od patch 5.3. Mi się dopiero jakoś 2 dni temu pojawił i raz jest błąd raz go nie ma. Teraz właśnie nie mogę wbić przez ten błąd na rankeda -.-. Niech tylko dostane za to bana to napisze do nich bardzo ładna wiązankę słowna ;)

Mi to wyskakuje od kliku patchów w każdej grze.

Dodaj w firewallu do wyjątków lola.

To była pierwsza rzecz którą zrobiłem po zobaczeniu tego błędu. ;)

Nie

Opublikowano

@KneX Wejdź może na niestandardowa nawet sam i zobacz czy wyskoczy ci ten błąd. 

@1361622928-U485574.pngEquenerDesu Sądzę że to i tak nie pomogło by to rito musi naprawić a jak widać nie jest im spieszno z tym :D

Opublikowano

@KneX Wejdź może na niestandardowa nawet sam i zobacz czy wyskoczy ci ten błąd. 

@1361622928-U485574.pngEquenerDesu Sądzę że to i tak nie pomogło by to rito musi naprawić a jak widać nie jest im spieszno z tym :D

A no nie jest. 5 dni czekam na odpowiedź od supportu.

Nie

Opublikowano

A no nie jest. 5 dni czekam na odpowiedź od supportu.

Pisałeś zapewne przed/w święta. Musisz poczekać do tygodnia, powinni Ci odpisać :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pisałeś zapewne przed/w święta. Musisz poczekać do tygodnia, powinni Ci odpisać :)

No czekam już ponad 5 dni,poczekam do tygodnia i upomnę się o kontakt.

Jak na razie może ma ktoś jakieś pomysły? ;)

@Edit

Support nareszcie się odezwał,podobno ma pomóc ODINSTALOWANIE AVG (czy też innego agresywnego antywirusa) dodanie czegoś do wyjątków,czy też wyłączenie antywirusa  czasami nie wystarcza.

Mi niestety to nie pomogło,ale może komuś pomoże. :)

Nie

Opublikowano

wylacz firewalla i wszystkie antywirusy (antywirusy tez w ustawieniach maja firewalla)

Powinno zadziałać jak wyłączysz firewalla.W moim przypadku zadziałało :)

Próbowałem. ;)

Nie

Opublikowano

Miałem również taki sam problem. Nic nie skutkowało. Napisałem do Riotu i oni również mi nie pomogli. Problem o dziwo rozwiązał się sam po tygodniu czasu. Próbowałem wszystkiego, naprawdę wszystkiego. Postanowiłem, że skończę z tą grą. Po tygodniu czasu wchodzę do gry, chce zagrać i wszystko normalnie funkcjonuję  ;). Nie wiem, od czego to zależy, ale pracownik z RIOTU napisał mi, że to może być Wina połączenia Wi-Fi.... Możliwe, że to było przyczyną, gdyż na Wi-Fi nie chodziło mi, a gdy podłączyłem się Kablem USB to gra funkcjonowała normalnie. Aczkolwiek problem po Tygodniu ustąpił i mogłem grać bez przeszkód przez Wi-Fi.

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Miałem również taki sam problem. Nic nie skutkowało. Napisałem do Riotu i oni również mi nie pomogli. Problem o dziwo rozwiązał się sam po tygodniu czasu. Próbowałem wszystkiego, naprawdę wszystkiego. Postanowiłem, że skończę z tą grą. Po tygodniu czasu wchodzę do gry, chce zagrać i wszystko normalnie funkcjonuję  ;). Nie wiem, od czego to zależy, ale pracownik z RIOTU napisał mi, że to może być Wina połączenia Wi-Fi.... Możliwe, że to było przyczyną, gdyż na Wi-Fi nie chodziło mi, a gdy podłączyłem się Kablem USB to gra funkcjonowała normalnie. Aczkolwiek problem po Tygodniu ustąpił i mogłem grać bez przeszkód przez Wi-Fi.

Ja mam podłączone normalnie kablem,wifi nigdy na komputerze nie używam. ;)

Nie

Opublikowano

Ja mam podłączone normalnie kablem,wifi nigdy na komputerze nie używam. ;)

Riot nawet Kazał mi Wymienić Router Wi-Fi, bo powiedzieli mi, że coś z nim jest nie tak. Wymieniłem i nic nie poskutkowało... Wydaje mi się, że to jest po prostu wina Riotu, tylko nawet o nim nie wiedzą ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Ja miałem trochę inny błąd miałem cały czarny ekran i potem albo wywaliło gre, albo wbiło i nic nie było widać. 

Format i wszystko było okej.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...