Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór osób na serwer wielojęzyczny + poszukiwania Sponsora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xXx

xXx

xXx

xXx

xXx

xXx

xXx

xXx

xXx

Witam, więc tak jak w temacie mam zamiar wziąć się za projekt wielojęzyczny gdzie głównym byłby Angielski ze względu na popularność. Byłby to serwer typu Hard z nutą Medium - I tutaj od razu powiem, że byłby on z piątą postacią. Pytanie dlaczego ? Tak dużo osób niechętnie patrzy na tą postać - Odkąd myślę o takim projekcie nie widziałem nigdzie serwera prywatnego z Lykanem a jest dużo sprzymierzeńców tej postaci gdyż wnosi coś nowego do Metina ( możemy to przedyskutować ). Nazywam się Adam i mam 19 lat, wciąż uczę się w Technikum Informatycznym i niedługo je kończę. Z mojej strony oferuję siebie, moje zaangażowanie, maszynę pod pracę i testy, możliwa licencja na TeamSpeak oraz przetłumaczenie klienta na Angielski i Niemiecki ( ew. Fiński - raczej nie będzie potrzebny ), przydałby się ktoś kto zna jeszcze inny język albo ktoś kto przetłumaczy potrzebne rzeczy. Co do składu osób jak widać jest on niekompletny gdyż jestem aktualnie ja i jedna osoba. Na dzień dzisiejszy otwieranie serwera tylko na polski rynek zazwyczaj okazuje się albo zamknięciem lub przetrzymaniem przez kilka miesięcy i wyłączenie z braku pieniędzy - utrzymują się jedynie "stare kolosy lub szczęśliwcy". Napewno w tym projekcie będzie ważna reklama bo gdzie jej szukać poza polskim rynkiem, tutaj jeszcze parę spraw jest pod znakiem zapytania lecz są już dwie zagraniczne osoby ( Niemcy ) które zadeklarowały, żę nagrają odcinki z serwera, co do polskich youtuberów jest duży wybór i pole manewru - lecz potrzeba także odpowiedzialnych reklamodawców z innych kraji. Prezentacja oczywiście znajdzie się na niejednym forum.

Od razu wspomnę o poszukiwaniach sponsora, gdyż sam nie dysponuję nieograniczonymi kwotami pieniężnymi więc zapraszam do kontaktu kogoś kto chciałby podjąć się współpracy a mam nadzieję się nie zawiedzie.

Napewno w moim składzie znajdzie się miejsce dla drugiej osoby równej mi rangą - HA - lecz także:

- Technik

- Quester

- Game Master

- Supporter

- Mapper

- Grafik 3D

Co do tych stanowisk mile widziane osoby pełnoletnie lecz wymaganiami są:

- Wiek 17+

- Kultura

- Znajomość w pracy na swoim stanowisku

- Umiejętność współpracy

- Mile widziany język Angielski ( trzeba też będzie znaleźć kogoś o innym języku )

Nie piszcie pod spodem - A co jeśli mam 16 lat ? - Wykaż się czymś więcej, czymś ponad normę, możesz posiadać duże umiejętności a to się liczy, lecz wraz z umiejętnościami powinno też znaleźć się obycie w gronie starszych.

Mile widziane będą także osoby będące Grafikiem, Youtuberem, Technikiem TeamSpeak, Administratorem Forum, Web Masterem.

Więc jeśli przeytałeś/aś to wszysyko z góry dziękuję, jeśli chcesz w tym uczestniczyć to napisz do mnie.

Zapraszam do kontaku na prywatną wiadomość.

Mail: [email protected]

GG: 20042773

Numer telefonu czy inny kontakt podam po wstępnej rozmowie.

...................\/...................

Opublikowano

­Konkretna osoba. Bardzo dobry i szybki kontakt. 

Polecam. 5!

Opublikowano

­Szukanie takich osób jak technik, mistrz gry, quester na MPC to nie jest dobry pomysł. Dużo osób, które o takie stanowiska się ubiegają po prostu walą wałki na każdym kroku. Co do współpracy z autorem - polecam, może wykonacie projekt, który będzie hitem.

Opublikowano

­Szukanie takich osób jak technik, mistrz gry, quester na MPC to nie jest dobry pomysł. Dużo osób, które o takie stanowiska się ubiegają po prostu walą wałki na każdym kroku. Co do współpracy z autorem - polecam, może wykonacie projekt, który będzie hitem.

Co do projektu mam taką nadzieję, aczkolwiek znalazło się 2 Anglików którzy po krótkiej rozmowie wydają się na poziomie. Lecz nie są z tego forum.

Opublikowano

­

Co do projektu mam taką nadzieję, aczkolwiek znalazło się 2 Anglików którzy po krótkiej rozmowie wydają się na poziomie. Lecz nie są z tego forum.

To dobrze, że szukasz osób z poza MPC, zawsze to jakiś stopień reklamy. Decyzję polecenia podtrzymuję.

Opublikowano

A mnie nadal zastanawia jedno.

Ludzie szukają szukają a kto będzie płacił? daje 100% że nikt ogarnięty nie będzie robił projektu za darmo.

Nie chodzi mi tu o kasę gdy serwer ruszy i może się zwróci z is.

Także powo :D

Tu nikogo nie znajdziecie na tym forum, każdy albo już współpracuje a reszta to ludzie co piszą że potrafią a potem się okazuje że tak nie jest xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A mnie nadal zastanawia jedno.

Ludzie szukają szukają a kto będzie płacił? daje 100% że nikt ogarnięty nie będzie robił projektu za darmo.

Nie chodzi mi tu o kasę gdy serwer ruszy i może się zwróci z is.

Także powo :D

Tu nikogo nie znajdziecie na tym forum, każdy albo już współpracuje a reszta to ludzie co piszą że potrafią a potem się okazuje że tak nie jest xD

Dobre pytanie, też masz rację. Narazie na fundusz nie narzekam, po co pisać ofertę skoro jest się przed startem niewypłacalnym?

Opublikowano

Wszystko ładnie wytłumaczzone + schludnie napisane.

Polecam oraz życzę powodzenia.

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Umiem wszystko oprócz obróbki modelów 3D + Niemiecki,Polski,Angielski, ale przy takim serwerze jest w cholerę pracy i  nie ma miejsca na błędy. Na dodatek jest już WOM i SG więc robienie ich kopi jako kolejnej podróbki globala to trochę zły pomysł.

Opublikowano

Ja bym Ci radził szukać Anglików i Niemców a nie polaków, którzy umieją jakiś język, gdyż masz 100%, że umieją język a nie tłumacz google no i moim zdaniem tak byłoby lepiej.

Co do oferty, to bardzo ciekawie napisana, życzę Ci powodzenia ;>

Opublikowano

Umiem wszystko oprócz obróbki modelów 3D + Niemiecki,Polski,Angielski, ale przy takim serwerze jest w cholerę pracy i nie ma miejsca na błędy. Na dodatek jest już WOM i SG więc robienie ich kopi jako kolejnej podróbki globala to trochę zły pomysł.

WOM prawie 300 osób, a sg inna bajka bo mają licke ymira - wiem jak to wygląda, ale takiego priva znowu nie ma a tymbardziej z wilkołakiem - są duże szanse na udany serwer.

Ja bym Ci radził szukać Anglików i Niemców a nie polaków, którzy umieją jakiś język, gdyż masz 100%, że umieją język a nie tłumacz google no i moim zdaniem tak byłoby lepiej.

Co do oferty, to bardzo ciekawie napisana, życzę Ci powodzenia ;>

Co do tych języków to google tłumacz mi niepotrzebny a dwóch Anglików już mam.

Opublikowano

WOM prawie 300 osób, a sg inna bajka bo mają licke ymira - wiem jak to wygląda, ale takiego priva znowu nie ma a tymbardziej z wilkołakiem - są duże szanse na udany serwer.

Wom 300 osob ? co ty gadasz chyba 1k

Opublikowano

Wom 300 osob ? co ty gadasz chyba 1k

1k w ciągu dnia. A stałe 300 w jednym momencie - to też od pory dnia zależy, bynajmniej są duże szanse tylko brak mi ludzi.

Opublikowano

1k w ciągu dnia. A stałe 300 w jednym momencie - to też od pory dnia zależy, bynajmniej są duże szanse tylko brak mi ludzi.

Co ty gadasz.. Teraz masz 1,2k online ich licznik pobiera tylko unikalne adresy ip czyli 1.220 w tym momencie jest zalogowanych unikalnych osób a nie postaci.

6.650 - Online 24h

Tyle osób było zalogowanych w ciągu 24h - osób nie postaci.

Chyba serwery pomyliłeś.

Opublikowano

Wątpie aby ktoś Ci na hard przyszedł, zwłasza że hard-ów jest teraz od choinki. A ty co potrafisz ? Szukasz z tego co widzę do wszystkiego "murzynów", gdybyś chociaż potrafił forum postawić już bys miał +.Powodzenia

Opublikowano

Czyli rozumiem, że ty zajmujesz się mało ważną rolą - testowaniem.

Taki projekt według mnie nie ma szans przyjąć się w praktyce.

Powodzenia.

Opublikowano

Znaczy się miałem na myśli, że osoba która niby "umie obcy język" będzie korzystała z tłumacza google.

Opublikowano

Czyli rozumiem, że ty zajmujesz się mało ważną rolą - testowaniem.

Taki projekt według mnie nie ma szans przyjąć się w praktyce.

Powodzenia.

Ja się tu zupełnie z Tobą nie zgadzam.

Takie projekty za zwyczaj najdłużej utrzymują się na rynku i dość sporo osób jest tam on-line. 

#topic; Ja nie rozumiem waszych spin, człowiek, który oferuje ludziom zajęcie i chęć zrobienia czegoś dobrego zostaje skreślony bo nie napisał swojej funkcji na serwerze? Śmiech na sali.. zastanówcie się co po niektórzy nad sobą i swoim tokiem myślenia i później dopiero komentujcie tematy swoimi idiotycznymi postami.

Nadal podtrzymuje swoją wypowiedź. Polecam, 5!

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...