Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czasowe rangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór komendy:

/pex user [nick] group add [grupa] [świat] [czas]

Oraz podaję przykład, na przykład:

/pex user endrjoo96 group add Vip * 2592000

Gwiazdka oznacza, że vip jest na wszystkich światach, liczba 2592000 oznacza miesiąc. Jak dobrze poszukasz znajdziesz liczby na 15 dni i inne, bo z tego co ogarniam to nie jest liczba sekund :/   

P3Mo0F4.gif

Opublikowano

Jak ja dam taką:
/pex user malixik group add admin [nazwa świata] lub [* - wszystkie światy]  [czas] - to mi działa
Lecz nie wiem dokładnie jak ustawić czasy , ja ustawiłem na próbę 60 i myślę, że to była minuta - ranga sama się przestawiła.
Pisałem Ci abyś zapodał kod z permissions.yml bo jak kombinowałeś to już ci się tam nieźle namieszało - ja tak miałem.
Podaj kod to ogarniemy :)

W sklepie mam ustawione:
pex user [nick] group add vip * 2592000
Lecz nie wiem dokładnie czy to jest za 30 dni, z doświadczenia wiem że w konfiguracjach podaje się w sekundach i tak tez ustawiłem.
Jak by ktoś znał komendę lub sposób na sprawdzenie pozostałego czasu to było by świetnie.

Testowałem pomoc pablos11 i troszkę miałem racji lecz ten przelicznik jest inny niż sekundowy ale nie dużo się różni:
/pex user malixik group add mod * 1h   - tu masz czas z permissions.yml  '1423814810'
/pex user malixik group add mod * 1d                                                 j.w  '1423897696'
/pex user malixik group add mod * 30d                                                j.w  '1426403453'    *1
/pex user malixik group add mod * 2592000                                            j.w  '1426403617'    *2
Czas 1 i 2 są podobne lecz 1 jest ustawiona jako 30 dni a 2 jako 30 dni przeliczona w sekundach.

#AntyBlezur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...