Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuję] Maszynę pod nieduży ogarnięty serwer ;)

SlimaKCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule, mam swojego VPSa i mogę zahostować nieduży serwer Minecraft, aczkolwiek przyjmuję tylko porządnie propozycje (byle jakie serwery na paczkach z internetu mnie nie interesują, no chyba, że pomysł będzie naprawdę dobry). Typ serwera, jak również silnik serwera są dowolne, serwer może być zarówno na MCPC+, jak i Spigocie, liczy się tylko pomysł i wykonanie :) Nie oczekuje z tego żadnych profitów, to jedynie moja dobra wola. Dlaczego? Ponieważ lubię tą grę, a sam nie mam czasu by stawiać serwer na tejże maszynie, a szkoda by się marnowała ;)

VPS jest już względnie pod to skonfigurowany, ma odpowiednią Javę, a nawet własny firewall (w dodatku hostingodawca udostępnia ochronę DDOS). Jeżeli ktoś chciałby tworzyć forum czy stronę serwera to także nie powinno stanowić problemu Również ewentualne bazy danych MySQL pod to żaden problem. Od strony sprzętowej i oprogramowania można liczyć na moją pomoc. Z braku czasu przy serwerze raczej pomagał nie będę :P No chyba, że pomysł naprawdę będzie dobry i mi się spodoba ;)

Propozycje można składać w tym temacie, jeżeli mi się jakaś spodoba to podam dane kontaktowe do mnie na PW :D

P.S. Jeżeli udało Ci się szczęśliwie dobrnąć do końca tego postu i moja oferta Ci odpowiada to dodam, że posiadam również serwer TS3 z licencją (512 slotów) i domenę "WhiteTeam.eu". Serwer TS3 jest na bazie MySQL, a konkretniej to MariaDB (natywna wersja), ma skonfigurowane kanały, aczkolwiek na konfigurowanie rang jakoś nie miałem czasu, ale jeżeli byłby potrzebny to mogę się tym zająć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...