Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Strona Na Serv

SuicideRlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona którą mi ukradł. Teraz buguję mi ciągle M1. Pogratulujmy WIELKIEMU INFORMATYKOWI kultury.

PS: Strona podlega prawom autorskim.

02758850976702993171.png
Opublikowano

@up, wyjales mi to z ust, @mateuszq, rownie dobrze wklej tam sobie NapyRlz All rights reserved. I tak za ten szablon spopi nie zaplacil, a otsow z tym szablonem jest duzo (z tego co slyszalem ;p) wiec watpie ze d4u sie przyczepi

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Naopowiadałem głupot??? Nie dotrzymałem obietnic???

Robi się coraz ciekawiej...

Widzę że kody z ISa też rozpowszechniasz, lecz muszę cię zmartwić. Zmieniłem je.

Za parę dni będzie nowa stroną więc wisi mi już to.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Też tak z początku myślałem, lecz nie chce się z nikim wykłócać czy też zdobywać wrogów.

Suicade odszedł z teamu i myślałem że zakończymy wspólną pracę jako normalni cywilizowani ludzie. Tymczasem on dał koledze całą moją stronę, bugują m1 i wystawiają ją na mpc.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Była umowa po twoim odejściu z teamem że pomożesz z instalacją. Twoja pomoc okazała się nie potrzebna poradziłem sobie sam, więc nie wiem o co ci chodzi.

To że ktoś ma takie a nie inne zdanie na twój temat to nie moja wina.

O takich sprawach się rozmawia a nie odwala taką szopkę.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Pomogłeś tak że serwer się nie odplał. Zrobiłem reinstall i zainstalowałem wszystko sam więc nie wiem co takiego byłem ci dłużny.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Szablon jest ładny, ma profesjonalne oskryptowanie

Chociaż z drugiej strony nie wiem czy wrzuciłeś to żeby nam pomóc, czy żeby mu dopiec ^^

Ale nie wnikam, zasłużony "+" dla Ciebie leci !

Opublikowano

<span class="resb"><font color="green"><span style="font-weight: bold;">I</span>. Glówne zalozenia</font><br><br><span style="font-weight: bold;">1</span>. Administrator jest najwazniejsza osoba na serwerze <span style="font-weight: bold; color: rgb(51, 51, 255);">DreamOfMetin2</span>. Jego opinia/zdanie jest ostateczne i niepodwazalne.<br><span style="font-weight: bold;">2</span>. Podszywanie sie pod Administratora i/lub jego zone/matke/dziadka/syna/znajomego tudziez innych bliskich Administratora/GM?a jest absolutnie zakazane.<br><span style="font-weight: bold;">3</span>. Zakaz uzywania jakichkolwiek programów ulatwiajacych gre (hacki, boty itp.).<br><span style="font-weight: bold;">4</span>. Calkowity zakaz uzywania slów potocznie uznanych za obrazliwe wobec graczy oraz ich rodzin (rodzina gracza jest nietykalna. Macie cos do siebie? Nie mieszajcie bliskich do tego).<br><span style="font-weight: bold;">5</span>. Wymagamy podstaw kultury i netykiety. Chamstwo bedzie surowo karane.<br><br><font color="green"><span style="font-weight: bold;">II</span>. Game play</font><br><br><span style="font-weight: bold;">1</span>. Nazwa gracza nie moze zawierac slów potocznie uznanych za obrazliwe, wulgaryzmów itp.<br><span style="font-weight: bold;">2</span>. Calkowity zakaz PK na spotach lub w kolejce do nich, na mapach eventowych oraz podczas eventów. (wyjatkami sa zdarzenia kiedy gracz w wyzej wymienionych przypadkach jest AFK lub gdy dana osoba ksuje graczowi [dotyczy spotów])<br><span style="font-weight: bold;">3</span>. Gracz, który zginie, zejdzie ze spota lub w innych niewyjasnionych okolicznosciach zniknie ze spota traci do niego prawo.<br><span style="font-weight: bold;">4</span>. Wszelkie bugi, bledy, ulatwienia itp. nalezy zglaszac Administracji. Nie zgloszenie ich i korzystanie z nich bedzie surowo karane<br><span style="font-weight: bold;">5</span>. Nazwa guild nie moze zawierac wulgaryzmów, slów uznanych za obrazliwe oraz kojarzacych sie z GameMasterami/Administratorami.<br><span style="font-weight: bold;">6</span>. Zakaz reklamowania innych serwerów gier zarówno na forum jak i na serwerze.<br><span style="font-weight: bold;">7</span>. Bezwzgledny zakaz propagowania tresci niezgodnych z prawem lub normami wspólzycia spolecznego (tj. nawolywania do nienawisci rasowej, propagowania ustrojów totalitarnych itp.)<br><span style="font-weight: bold;">8</span>. Zakaz zabijania podczas eventów organizowanych przez Administracje, chyba, ze postanowia oni inaczej.<br><span style="font-weight: bold;">9</span>. Zakaz podszywania sie pod innego gracza celem wyludzenia dostepu do konta innego gracza, wyludzenia itemów badz innych korzysci.<br><br><font color="green"><span style="font-weight: bold;">III</span>. Gracz a Game Master</font><br><br><span style="font-weight: bold;">1</span>. Nie klóc sie lub nie podwazaj zdania GM. Sa to na ogól madre osoby o bezstronnych pogladach.<br><span style="font-weight: bold;">2</span>. Nie dodawaj GM/Administratora do Friends, nie spamuj mu na PM.<br><span style="font-weight: bold;">3</span>. Administrator/GM nie daje itemów ani party.<br><span style="font-weight: bold;">4</span>. Administrator/GM nie udziela podpowiedzi podczas eventów.<br><span style="font-weight: bold;">5</span>. Administrator/GM nie ma obowiazku tlumaczyc sie przed graczem ani uzasadniac mu swoich decyzji.<br><br><font color="green"><span style="font-weight: bold;">IV</span>. System kar i skladanie skarg</font><br><br><span style="font-weight: bold;">1</span>. PK podczas eventów.<br><span style="font-weight: bold;">a</span> ) pierwszy raz - 24h + ostrzezenie,<br><span style="font-weight: bold;">b</span> ) drugi raz - 7 dni + 2</span><span class="resb">ostrzezenie,</span><br><span class="resb"><span style="font-weight: bold;">c</span> ) trzeci raz - </span><span style="color: rgb(255, 0, 0);">Ban Permamentny</span><br><span class="resb"><span style="font-weight: bold;">2</span>. Uzywanie botów, hacków i innych wspomagaczy - </span><span style="visibility: visible;" id="main"></span><span style="color: rgb(255, 0, 0);">Ban Pernamentny</span><br><span class="resb"><span style="font-weight: bold;">3</span>. Podszywanie sie pod Administratora/GameMastera - 3-5 dni</span><span class="resb"> (zalezne od stopnia natrectwa)</span><br><span class="resb"><span style="font-weight: bold;">4</span>. Handel w DT - 24h<br><span style="font-weight: bold;">5</span>. Straszenie banem - 3 dni<br><span style="font-weight: bold;">6</span>. Przeszkadzanie w Eventach - 1-2 dni (zalezne od stopnia natrectwa)<br>7. Obraza/wulgaryzmy<br><span style="font-weight: bold;">a</span> ) 24h za kazda sztuke<br><span style="font-weight: bold;">b</span> ) w przypadku wyraznego przegiecia ban na postac/konto/IP<br><span style="font-weight: bold;">8</span>. Obraza rodziny gracza/GM?a/Administratora - Ban na IP<br><span style="font-weight: bold;">9</span>. <span style="font-weight: bold;">Za grozby dot. zycia realnego gracz podlega karze stalej blokady konta - </span></span><span style="color: rgb(255, 0, 0);">Ban Pernamentny</span><span class="resb"><span style="font-weight: bold;"></span><br><span style="font-weight: bold;">11</span>. Nieznajomosc regulaminu lub tworzenie nowych punktów - ban 2 dni na przeczytanie i zrozumienie obecnie obowiazujacego<br><br>Skargi skladamy na forum w dziale ZGLOSZENIA.<br><br><font color="green"><span style="font-weight: bold;">V</span>. Wymiana/handel</font><br><br><span style="font-weight: bold;">1</span>. Wymiane i/lub handel itemami nalezy odbywac w obecnosci Admina/GM (jako, ze jestesmy po to by wam pomagac). Podczas calej transakcji nalezy robic screenshoty, by wszystko bylo po Waszej mysli. Wszelkie próby oszustw beda karane z najwieksza surowoscia. Za kradzieze bez udzialu wyzej wymienionych podmiotów Administracja nie odpowiada (prosze pisac do nas na GG/e-mail; ktos zawsze sie znajdzie)<br><span style="font-weight: bold;">2</span>. Wprowadzamy nowy system wymiany/sprzedazy kont. Konta, które chcecie wymienic nalezy zglaszac NA FORUM! Podajecie nicki postaci przeznaczonych do transakcji. GM kontaktuje sie z graczami i potwierdza chec wymiany, po czym zmienia hasla dostepowe i zmienione wysyla zainteresowanym osobom (w przypadku sprzedazy konta GM czeka na potwierdzenie osoby sprzedajacej konto i dopiero wtedy podaje haslo graczowi kupujacemu). Ostrzegamy jednoczesnie, ze próby jakichkolwiek oszustw konczyc sie beda dozywotnim banem IP/Banem HID. Za wymiane/sprzedaz konta bez zgloszenia na forum Administracja nie odpowiada. Po zgloszeniu takiego faktu konto/konta zostaja dozywotnio zablokowane bez mozliwosci wyjasniania sprawy.<br><span style="font-weight: bold;">3</span>. Za kradzieze kont z wykorzystaniem hasel Administracja nie odpowiada. Jednoczesnie Administracja prosi o uzywanie hasel trudnych do odgadniecia, z zastosowaniem róznych wielkosci liter i dodania paru cyfr. Przypominamy równiez, ze Administrator/GM nie prosi o podawanie hasla (bo najzwyczajniej w swiecie go nie potrzebuje). Nie dajcie sie naciagac.<br><br><font color="green"><span style="font-weight: bold;">VI</span>. Item-Shop, oraz konta V.I.P</font><br><br><span style="font-weight: bold;">1</span>. Item-Shop powstal z mysla o utrzymaniu i dalszym rozwoju serwera <span style="color: rgb(51, 102, 255); font-weight: bold;">DoMt2</span>.<br><span style="font-weight: bold;">2</span>. Granie na serwerze jest calkowicie <span style="font-weight: bold;">DARMOWE</span> na wszystkich etapach gry.<br><span style="font-weight: bold;">3</span>. Wplaty pieniezne w IS sa <span style="font-weight: bold;">DOBROWOLNE</span><br><span style="font-weight: bold;">4</span>. Niebianskie Monety sa jedynie forma podziekowania za dokonanie wplaty na utrzymanie serwera<br><br><font color="green"><span style="font-weight: bold;">VII</span>. Slowem koncowym</font><br><br>Niniejszy regulamin obowiazuje z dniem jego publikacji. Gra na serwerze zobowiazuje do znania i przestrzegania regulaminu. Nieznajomosc regulaminu nie zwalnia od kary za jego zlamanie. Administracja zastrzega sobie prawo do zmiany/aktualizacji Regulaminu. O zmianach/aktualizacjach bedziecie informowani na stronie glównej serwera.<br><br></span><div style="text-align: right;"><span class="resb">Z powazaniem Administracja <span style="font-weight: bold;"><span style="color: rgb(51, 102, 255);">DoMt2</span></span></span><span class="resb"></span></div>

To jakaś ultra nowoczesna kompresja tekstu? ;-)

Co do skryptu wyżej to cieszę się, że na coś się przydał...<:

Opublikowano

Sui mam pewien problem otóż wykorzystałem z szablonu rankging, lekko go zmodyfikowałem tzn z tego pliku dałem łączenie z db i działa tylko nie kryje mi GM..., ewentualnie podaj co za to odpowiada.

PS. Linijkę usunąłem.

Opublikowano

Nie mam zamiaru się już kłócić. Stronę kodował KomputeromaniaK i on na 100% wam pomoże.

To jemu należą się plusy.

Zoni nie mam pojęcia czemu gnębisz tak każdy inny priw serwer poza twoim ukochanym xlastem.

Może nie każdy serwer jest idealny, ale żaden nie zasłużył na takie traktowanie, osobiście mam szacunek do adminów serwów i nigdy nie posunąłbym się do takiego stopnia jak Ty.

02758850976702993171.png
Opublikowano

@Przem4s, dodaj nowa kolumne o nazwie hidden, typ tinyint, max length 1, decimals 0, not null, default 0. W kodzie rankingu zamien WHERE isadmchar = 0 na WHERE hidden = 0, i zamien 0 na 1 lub jakis inny numerek przy postaciach, ktore chcesz ukryc

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kto mi niby dał minusa?!

Sui, panel admina nie działa. Nie ma żadnego pliku - jest tylko admin.php w folderze pliki. A jak w to wchodze i klikam np edycja IS to mi wyskakuje error 404, bo nie ma pliku add_is.php :/

Opublikowano

Kto wie co poradzić na ten błąd?

Fatal error: Call to undefined function get_magic_quotes_gpc() in ...

Wyskakuje on po kliknięciu przycisku "Rejestruj" - w rejestracji.

Opublikowano

Sui, a jak to zainstalować ? Tylko w plikach config poustawiać ?

Opublikowano

Spopi wiesz może dlaczego mi takie coś wyskakuje po kliknięciu rejestruj?

Fatal error: Call to undefined function get_magic_quotes_gpc() in ...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...