Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Pierwszy pacc, co koniecznie zrobić bo jego aktywacji ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, czekam jeszcze z akywacją mojego pierwszego pacca w tibi bo nie wiem co dalej, aktywuje i ok, mam mnóstwo nowych możliwości map expowisk, tylko tak naprawde jestem zielony w strefie pacci premium. Jak myślicie co powinienem zrobić po aktywacji ? chodzi mi o wszystko, questy, jakieś odblokowywanie mapek i tak dalej. wszystko co tylko wiecie :) Dam plusiki !

Opublikowano

Jaki lvl main'a wgl masz? Odblokuj yalahar i rób taski, wbijesz większy lvl to sobie wszystkie questy porobisz jakie będą Ci potrzebne.

graphic.png

Opublikowano

Przed aktywacją pacc polecam zrobić tyle misji Tibia Exporer ile da sie na facc ( chyba do tego lodowca ), daje Ci to możliwość zrobienia Yalahar Questa, Farmine.

Możesz polecieć po itemy do Thais, Veno, Carlin, Ab żeby  mieć dostęp z tych miast do Yalaharu. Od poniedzialku zacznij Rashida, możesz zrobić Djin quetsa. Postmana ( na facc tez sie przydaje i zabija czas) ogólnie to nie zmieni za bardzo czy stracisz ten jeden dzień na questy czy nie.

EK - możesz zrobić dostęp na Nargor, wziąć taska na piraty i już ładna ka$a powinna wpaść z itemków (coś ponad 1kk) chyba, że zrobił byś sam.

No ogólnie to tyle ode mnie.

Opublikowano

Mam następujące konta

Knight lvl. 107

Skille

84/82

knight lvl. 77

skille

81/79

paladyn lvl. 57

skille

80/57

knight lvl. 60

skille

80/80

i właśnie się zastanawiam któremu dać pacca, myśle ze dam paladynowi, chyba że macie też inne propozycje odnośnie dania pacca, no i odnośnie całego tematu, będe dawał plusy

Opublikowano

To już zależy jaka profesja Ci sie podoba, ja osobiście zrobił bym magiczną profesje a dokładniej druida.

Expi się tym bardzo szybko jak ma się odrobinkę kasy.

Co do tych twoich charów (jeśli nimi bocisz/bociłeś) licz się z tym, że możesz dostać delete.

Ostatnio ja kupilem pacc na mojego starego sorca na którym bociłem i założyłem na nim 2 chara. Wynik ? Ban po 10 dniach pacca i 2kk w dupkę :D

Opublikowano

Dużo zależy od szczęścia i od reportów od innych graczy :) Jedni dostają bana po kilku dniach, inni bocą kilka miesięcy. 

Opublikowano

ja dostałem około 20reportów i nic już boce chyba z 2 miesiące mam pacca 1 tydzień i jeszcze nic niedostałem więc chyba nie musisz się obawiać

ja pacca dał bym na knighta 107 i dalej bocił na paccu na lepszych potworkach

Opublikowano

PACC na bota? E tam. Zero frajdy z gry. Jak już wydajesz kasę, to z tego skorzystaj. Ja bym proponował paladyna albo druida. Zrób Rashida, Postmana odblokuj Yalahar i tam exp. I najważniejsze - kup promocję!

Opublikowano

ja dostałem około 20reportów i nic już boce chyba z 2 miesiące mam pacca 1 tydzień i jeszcze nic niedostałem więc chyba nie musisz się obawiać

Powodzenia, jeżeli bocisz na jakimś słabym bocie, następna fala banow i się tam znajdziesz ;p

graphic.png

Opublikowano

na xeno

no to dość wykrywalny jest, to nie to samo co windbot... Niestety. Jeszcze też zależy jakich skryptów używasz i gdzie bocisz.

graphic.png

Opublikowano

Jestem ciekawy, skąd wiesz ile masz reportów.

no ale jak mi zbanują to zrobię kolejne boty ja nie gram tylko bot gra wiec się nieprzejmuje :D

Szczerze? Dziwne podejście, gra jest po to, by czerpać z niej przyjemność, no ale nic nie zrobię.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jestem ciekawy, skąd wiesz ile masz reportów.

wiem to stąd że gdy wejdziesz na tibia.com zaloguje się i wejdziesz manage account  i pisze Rule Violation Reports  stąd to wiem 

Szczerze? Dziwne podejście, gra jest po to, by czerpać z niej przyjemność, no ale nic nie zrobię.

A czy ktoś powiedział że ja tylko boce ?

Opublikowano

wiem to stąd że gdy wejdziesz na tibia.com zaloguje się i wejdziesz manage account  i pisze Rule Violation Reports  stąd to wiem 

A czy ktoś powiedział że ja tylko boce ?

Do pierwszego: to jest licznik ilu Ty zgłosiłeś ludzi, a nie ile Ciebie zgłosili razy.

Co do pytania gdzie to powiedziałeś to: "ja nie gram tylko bot gra".

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Do pierwszego: to jest licznik ilu Ty zgłosiłeś ludzi, a nie ile Ciebie zgłosili razy.

acha to spoko teraz jak na to patrze to własnie to zauwazylem 

Co do pytania gdzie to powiedziałeś to: "ja nie gram tylko bot gra".

no tak bot gra na cash makerach 

Opublikowano

No a on nie gra na cash maker tylko na main koncie więc szkoda z paccem dostać delete konta :/

graphic.png

Opublikowano

No a on nie gra na cash maker tylko na main koncie więc szkoda z paccem dostać delete konta :/

Gdyby każdy kto gra na bocie miałby dostać bana to 3/4 ludzi miałoby to już za sobą. Tak jak mówiłem, że jeden będzie grał kilka miesięcy a drugi kilka dni. W dużej mierze zależy to od używanego bota jak i od szczęścia. Więc nie mów, że szkoda konta, bo nie jest pewne, że tego bana dostanie :) 

Opublikowano

Gdyby każdy kto gra na bocie miałby dostać bana to 3/4 ludzi miałoby to już za sobą. Tak jak mówiłem, że jeden będzie grał kilka miesięcy a drugi kilka dni. W dużej mierze zależy to od używanego bota jak i od szczęścia. Więc nie mów, że szkoda konta, bo nie jest pewne, że tego bana dostanie :)

już 3/4 ludzi dostało bana za bota :) od szczęścia mówisz, mi się wydaje, że to bardziej zasługa bota i reportów i szczęście tutaj w grę nie wchodzi. No ale jeżeli tak uważasz to się sprzeczał nie będę :D Powodzenia, mam nadzieję, że przy następnej fali banów Ty na tej liście nie będziesz :P

graphic.png

Opublikowano

już 3/4 ludzi dostało bana za bota :) od szczęścia mówisz, mi się wydaje, że to bardziej zasługa bota i reportów i szczęście tutaj w grę nie wchodzi. No ale jeżeli tak uważasz to się sprzeczał nie będę :D Powodzenia, mam nadzieję, że przy następnej fali banów Ty na tej liście nie będziesz :P

Hola hola, pokaż mi zdanie w którym napisałem coś, że gram na bocie :). Miałem kilku znajomych którzy praktykowali ten "rodzaj" gry i sami mówili, że dużo to zależy od szczęścia. Sam napisałeś, że zależne to od ilości reportów. A czy szczęściem nie nazywami tego, że ktoś nas NIE zreportuje mimo, że widzi postać biegająca po tych samych way pointach :)

Opublikowano

Hola hola, pokaż mi zdanie w którym napisałem coś, że gram na bocie :). Miałem kilku znajomych którzy praktykowali ten "rodzaj" gry i sami mówili, że dużo to zależy od szczęścia. Sam napisałeś, że zależne to od ilości reportów. A czy szczęściem nie nazywami tego, że ktoś nas NIE zreportuje mimo, że widzi postać biegająca po tych samych way pointach :)

No to chyba tylko inny bot :) jak zauważy, że biega sobie typ nic nie odpisując to zawsze dadzą report'a, ale nie zamierzam tutaj teraz niepotrzebnie spamować bo jest to bez sensu.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...