Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO nie mogę wyjść z silvera 4.

hiperpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mogę wyjść z silvera 4. Kiedy wbiłem silver 4 wygrałem 4 mecze pod rząd dwa wynikami: 16-3 ,16-2 pozostałe zobaczycie na screenie i jeden przegrałem potem wygrałem jeszcze 6 meczy pod rząd i nadal nie mam awansu. Kiedy spadłem z silvera 4 do 3 wygrałem dwa mecze i od razu wrzuciło mnie do silvera 4.

Wie ktoś o co chodzi?

Może robię coś źle?

Proszę o pomoc!

post-1152359-0-18696200-1427285422_thumb.png

Opublikowano

nikt dokladnie nie wie jak to jest z tym awansowaniem ;p

jak chcesz znacznie szybciej wyjsc z silvera to znajdz kogos z wyzsza ranga(np gn 1/2)

Opublikowano

Może to być przez to że używam programu Matchmaking Server Picker?

Jeśli chodzi o granie z wyższymi rangami nie mam za bardzo z kim grać  :( .

Opublikowano

nie sądzę , żeby ten program miał coś wspólnego z awansem , za kilka meczy powinieneś wyjść . Ja miałem tak że przegrałem 4 mecze pod rząd , i wygrałem 3 i awans :D

Opublikowano

Witam. Nie mogę wyjść z silvera 4. Kiedy wbiłem silver 4 wygrałem 4 mecze pod rząd dwa wynikami: 16-3 ,16-2 pozostałe zobaczycie na screenie i jeden przegrałem potem wygrałem jeszcze 6 meczy pod rząd i nadal nie mam awansu. Kiedy spadłem z silvera 4 do 3 wygrałem dwa mecze i od razu wrzuciło mnie do silvera 4.

Wie ktoś o co chodzi?

Może robię coś źle?

Proszę o pomoc!

Podaj mi na PW twojego steama , pomogę Ci.

Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi?

Może robię coś źle?

Proszę o pomoc!

Otwieraj tabele i zdobywaj jak najwięcej gwiazdek i będzie z górki ;v 

Opublikowano

Jak można robić coś źle?

Jak grasz na 100% swoich możliwości i nie awansujesz to znaczy że twoje umiejenosci odpowiadaja tej randze 

Opublikowano

Liczy się % win raito jeśli dajmy przegrasz 80 z 100 gier i masz 20% win ratio a następnie wygrywasz cały czas to zanim dojdziesz do 50-60% może to ci zająć kilkadziesiąt gier. Wniosek nie opłaca się grać ranków dopóki nie nauczysz się dobrze grać, bo póżniej będziesz się odbijał kilkadziesiąt meczy.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Żeby awansować musisz grać mecz za meczem win /win /win aż do skutku awansu w moim przypadku grałem z goldami 5 meczy pod rząd z s4 do s5 mnie rzuciło win oczywiście , wszystko zależy jak grasz ile punktów itp.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Wyslij na pv nick to ci. Zbije to... Wlasnie awans z silera do golda .. Caly czas otwieram i duzo gwiazdek mam ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Ok. Przegrałem jeden mecz potem wygrałem dwa i nie otwierałem tabeli i dostałem awans.

Dzięki wszystkim za pomoc.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...