Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noszenie koszuli

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, że na gołej klatce. Nie wiem kto wgle wymyślił żeby zakładać pod koszule koszulke, ani to wygodne ani estetyczne

OndteAw.png

Opublikowano

zalezy od koszuli, bo jezeli lajtowa koszula jakas i masz zamiar ja nosic rozpieta to oczywiscie koszulka pod spod, jezeli elgencka to podkoszulka odpada, ew biala na ramczionkach, zalezy od sytucji i od twojej wygody i od twojej pozycji spolecznej, ale sadze ze zadajc takie ptytania masz 13 lat albo cos w tym stylu, wiec mozesz zalozyc koszulke z glupim nadrukiem pod spod.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

wszystko zależy o jaką koszulę chodzi, czy to tak zwana koszula garniturowa czy zwykła np. w kratkę. 

Chodź ja zawsze wolałem jakiś podkoszulek, lepiej się czułem po prostu. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Jedyny uzasadniony przypadek noszenia koszulki pod koszulą to spadek temperatury.
Dobry myk kiedy jest zimno a Ty musisz być w garniturze. Tyle

f.png

Opublikowano

Latem, gdy jest upał, najlepiej bez podkoszulka. Jednak, są takie koszule (rozpięta), które ładnie wyglądają z podkoszulkiem na ramionczkach :) Np.: delikatny niebieski kolor koszuli (lub w kratkę) z białym podkoszulkiem. Raczej do "obcisłej" koszulki nie założysz podkoszulka. Przy eleganckim ubiorze raczej sama koszula z marynarką.  Kwestia gustu i wygody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...