Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalej nie daliście wiekszej ilości screenów. A szkoda, bo serwer wygląda obiecująco. Mozna sie spodziewac jakiegos swiatecznego eventu?

Ale dla kogo ja mam robić ten event, jak tu graczy nie ma? Nie rozumiem.

Nie polecam jeszcze raz. Budowle w 30 s. Właściciel to dzieciak. Nic nie umie zrobić tylko pisze posty w zarządzanie serwera Jak i co zrobić. Serwer świeci pustkami.

Dorri to jak oceniasz budowle? 1/35

Dlaczego dzieciak? Nawet ze mną nie pisałeś. To, że budowle to kitu, to nie znaczy, że serwer. 

Witam,

zapraszam na serwer. Jestem tam technikiem, i większość skryptów są autorskie. A tak w ogóle, co za normalny człowiek pisze, że pluginy z neta są słabe? Ktoś kto tak pisze, potrzebuje natychmiastowej pomocy specjalisty.

Serwer świeci pustkami? Sami świecicie pustkami, nawet na serwer nie wejdziecie a komentujecie.

Zapraszam.

A Ty możesz już się nie udzielać pod tym tematem, bo oficjalnie zostałeś zdegradowany.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xMNx Nie rozumiem w dalszym ciągu czemu. Tylko dlatego że jakimś tam webmaster napisał że jestem dzieckiem... ehh....

Cóż. Fajnie się grało. Cześć.

EDIT:

Właściciel jest nie normalny! Banuje każdego nowego gracza za byle co, rekrutuje graczy do kidmoda w 1 min, nawet go nie sprawdza...

0/10

bannergif.gif

Opublikowano

Dostałem bana za...

dU7c4K2.png

Byłem chyba 5 min na serwerze, mute na 5 min. Pisałem do zmuli "Daj głos", żeby mi dał unmute, a on mnie zbanował.­ Serwer całkiem schludny... Ale ta administracja. No reasumując można zagrać. Administracja całkiem przyjazna i rozmowna.

aw

Opublikowano

Serwer jest w miarę ok. Graczy trochę brakuje i spawn nie powala. Dla mnie czat trochę za bardzo kolorowy. Zaciekawił mnie też drop - wydobyłem więcej o wiele więcej diamentów niż żelaza :| W tym wszystkim nadrabia miła administracja.

Ogólnie serwer polecam.

Opublikowano

@Dzienny Dziennie jest po 8 graczy, Dzienny, ale dzisiaj inni nie są nerdami i spędzają czas z rodziną ^_^ Nigdy nie umiałem chatu dopasować kolorami :D To są diaxy, ich nie ogarniesz :)

Opublikowano

@ref Serwer jest w przebudowie na Jail. Ale nadal możecie grać na Survival+Gildie więc zapraszamy :)­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­@Mavai. Jako iż parę osób mnie prosi, abym serwer zostawił, to nie zamykam go, zyski mam, wychodzę na plus. 

Opublikowano

Zdradź mi tę tajemnicę jak wychodzisz na + nie mając graczy?
Planujecie w najbliższym czasie jakieś dodatki, eventy lub reklamę aby przyciągnąć graczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...