Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

McMMO!

1385304711-U691595.png INFORMACJE 1385304711-U691595.png

IP: luckcraft.ench.pl lub s28289.enmc.pl

Na serwerze jest drop ze stone, dodaję Wam zdjęcia:

Normalnie, bez Fortuny:

Z Fortuną I:

Z Fortuną II:

Z Fortuną III:

Crafting Stoniarki:

Do założenia gildii potrzeba: Diamenty x64, Szmaragdy x32Złoto x64Jabłko x32Złote Jabłko x16 oraz Ender perła x8.

Itemy są dostępne również pod komedą /itemy.

Dodatkowo dodam, że na serwerze jest pewien plugin, który pozwala na siedzenie na krzesłach  ;)

Więcej komend znajdziecie wpisując /pomoc

Serwer jest zrobiony z myślą, o innych graczach. Tworząc go, nie kierowałem się tym co ja myślę, tylko tym, co inni myślą, żeby móc ulepszać serwer.

1385304711-U691595.png ADMINSTRACJA 1385304711-U691595.png

Właściciel: zmuli

Grafik: Seba_1337

Moderator: WOLNE

Budowniczy: WOLNE

REKRUTACJA NA BUDOWNICZEGO I KIDMODA ON! (więcej info na serwerze)

Zdjęcia z serwera:
Spawn:
Nether:
Sklep
Arena PvP

Przyjmę każdą ocenę, nawet negatywną :)
Pozdrawiam, xMNx.
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Galador256 Na razie jest robiona strona, późniejszym czasem zajmę się Netherem, Endem oraz Areną PvP.

@Edit Instaluję Shadery i zrobię nowe zdjęcia spawna + zajmę się już Netherem, Endem oraz Areną PvP ;)

Opublikowano

Imię: Daniel

Znajomość komend: a chyba 7/10

Staż w MineCraftcie: roczek

Skype (tak/nie): no ba

Opisz siebie (w 3/4 zdaniach): Nie boję się mówić co przychodzi mi na myśl. Czasami mi odwala :D Lubię tępić dzieci neostrady i polecać im słownik ortograficzny oraz maść na ból dupy

Opublikowano

Serwer godny polecenia, zachęcam do zagrania na w/w serwerze :) Bardzo miła atmosfera i na pewno zostanę tam na dłużej :) 

P.S Pamiętaj o jabłkach :p

Opublikowano

@NataliaM Dziękuję za ocenę, i na życzenie zwiększę % na drop jabłka. :)

Wkrótce będzie forum!

Opublikowano

@MsDaniel55 A byłeś chociaż na serwerze? Jaki masz nick? Jeżeli nie odpowiesz, to uznam, że nawet na serwerze nie byłeś i Twoja opinia była do dupy :)

PS Pytanie za 100 punktów, skąd wiesz, że pluginy i skripty z neta? Wydaje mi się, że nabijasz posty :)

Opublikowano

Macie coś innego do zaoferowania niż reszta tego typu serwerów? Bo nic takiego nie wyczytałem. Poza tym proponuje zmienić spawn bo reprezentuje się on bardzo, ale to bardzo słabo.

Opublikowano

Powiedz mi co ma granie na serwerze do brzydkiego spawnu czy też nie oferowania niczego ciekawego z waszej strony? Postawiłeś serwer jakich wiele z dość przeciętną mapą więc nie dziw się, że nikt nie gra (obecnie są 2 osoby ze mną). 

Opublikowano

@Julez Serwer stoi 6/7 dni. To tylko kwestia czasu. Nikt Ci tu nie każe grać, ja Cię nie zmuszam. Ale jesteś uczciwy, i to w Tobie szanuję. Dziękuję, za ocenę.

Opublikowano

Skoro serwer stoi od 6 dni i już świeci pustkami to zły znak. Macie jakąś reklamę poza mpcforum? Skoro obecnie nikt nie gra to może zamiast survivalu zróbcie skyblock lub seablock, a jeżeli już naprawdę chcecie trzymać serwer z frakcjami to może zróbcie, żeby gracz miał do wyboru czy chce zadawać więcej obrażeń kosztem obrony czy też większą obronę kosztem obrażeń albo inne systemy, które w jakikolwiek sposób odróżnią wasz serwer.

Opublikowano

Witam,

zapraszam na serwer. Jestem tam technikiem, i większość skryptów są autorskie. A tak w ogóle, co za normalny człowiek pisze, że pluginy z neta są słabe? Ktoś kto tak pisze, potrzebuje natychmiastowej pomocy specjalisty.

Serwer świeci pustkami? Sami świecicie pustkami, nawet na serwer nie wejdziecie a komentujecie.

Zapraszam.

bannergif.gif

Opublikowano

Nie polecam jeszcze raz. Budowle w 30 s. Właściciel to dzieciak. Nic nie umie zrobić tylko pisze posty w zarządzanie serwera Jak i co zrobić. Serwer świeci pustkami.

Dorri to jak oceniasz budowle? 1/35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...