Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Możliwość wylogowania, kiedy ma się bana.

Sortiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież można wyczyścić ciasteczka w przeglądarce i w ten sposób zostaniesz wylogowany :P

Nie.

­

r3ePj8E.png

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lol, nie. Ban jest po to, żeby user nie miał dostępu do forum. 

To sobie założy nowe konto i będzie miał dostęp tak, jakby nie miał bana, proste. Tu chodzi o to, żeby nie było potrzeby ciągłego czyszczenia cookies, kiedy ma się bana, aby wylogować się. Tak.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Permanentnie zbanowani użytkownicy nie są mile widziani na forum, a dla osób, które zechcą się odwołać powstanie nowy system.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wilekie tak! bo zawsze miałem z tym problemy, co założyłem konto to ta j****a ciota k***a c**j cwel p**** tłuman i gnida tcq banowła mi konta i męczyłęm się wylogowaniem

Admin Cienia
Opublikowano

Wilekie tak! bo zawsze miałem z tym problemy, co założyłem konto to ta j****a ciota k***a c**j cwel p**** tłuman i gnida tcq banowła mi konta i męczyłęm się wylogowaniem

Idź się leczyć porąbańcu. Odnośnie sugestii jestem na nie, ponieważ ban konta powinien nieść za sobą jakieś konsekwencje i utrudnienia.

1294477714-U1.png

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam. Miałem kiedyś bana, chciałem się wylogować no ale "nie masz uprawnień"

Moim zdaniem trzeba dodać żeby można było się wylogować, bo potem muszę czyścić historie... 

Chyba cookies, a nie historie. ;;

W sumie na tak. 

­

Opublikowano

Wg. mnie zbanowany to powinna być grupa, która może tylko i wyłącznie pisac w swoim temacie w zbanowanych, nic poza tym nie mógłby robić. Oczywiscie, jeżeli takie coś jest wykonalne.

co do tematu - dobry pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...