Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCWG

Ruffix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli to kolejna edycja ,,hitmc'' i maj do tego coś ,,squbany09'' to nie wejde i nie polecam 2/10

Opublikowano

jeżeli to kolejna edycja ,,hitmc'' i maj do tego coś ,,squbany09'' to nie wejde i nie polecam 2/10

To nie hitmc :) i nie znam kolesia o nicku squbany, tak więc spokojnie możesz wbijać na serwer i 2/10 xD

MCWG.eu

Opublikowano

Wejdź i zobacz, szkoda tylko że administracja nie ma czasu wejść na serwer.

Opublikowano

Wejdź i zobacz, szkoda tylko że administracja nie ma czasu wejść na serwer.

Administracja wchodzi często tak jak może. Wszelkie skargi na graczy składajcie na forum CsFifka.PL ew. do mnie czy kogoś z Administracji na Skype 

Pozdrawiam.

~~ Ekipa MCWG.eu

Opublikowano

Hah, Nie wejde na serwer. Czemu? Nie jest na 1.7.10. Zrobcie update, a nie.. Co wy pod kamieniem siedzieliscie przez 1000 lat i nie wiecie o 1.7.10?

Opublikowano

Hah, Nie wejde na serwer. Czemu? Nie jest na 1.7.10. Zrobcie update, a nie.. Co wy pod kamieniem siedzieliscie przez 1000 lat i nie wiecie o 1.7.10?

Dużo serwerów jest pod 1.7.2, też chyba działa na 1.7.4.

Co do serwera, UWAGA trwają pracę techniczne nad nowym spawnem (na tej samej mapie, stali gracze nie stracą itemów).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Dah Mastah chyba nie bo jak próbowałem wejść to był cały czas wyłączony ten serwer :) 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mowilem ze padnie. Rufi nie gra w mc juz.. Mowil to z 10 razy a tu co! Nowy serwer.. Dzieki bogu ze tym razem nie bylem na tej edycji.. Juz duzo "trudnych spraw" z administracja. Rufi, nastepnym razem NASERIO wybierz sored.pl xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...