Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCWG

Ruffix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MCWG.eu

post-1325159-0-68557100-1423060908.png

Informacje

..IP: mcwg.eu

..Rodzaj serwera: Survival+Gildie(na zasadzie plemion)+Działki
..Sloty: 150

..Premium: Premium/NOPremium

..Wersja: 1.7.2/4

..Start: 2 kwietnia 2015 r. 18:30
..Nether: Tak
..Gildie: Tak

Rozgrywka

Bardzo duży drop:
Diament -- 10% -- od poziomu 20
Szmaragd -- 5% -- od poziomu 20
Żelazo -- 10% -- od poziomu 64
Złoto -- 5% -- od poziomu 35
TnT -- 1% -- od poziomu 20

Perły -- 1% -- od poziomu 20
Czerwony proszek -- 1% -- od poziomu 30
Obsydian -- 1% -- od poziomu 20
Książka -- 1% -- od poziomu 20
gildie
działki

brak lagów: niski ping

tps: 20
Sam spawn będzie wyglądał jak miasteczko zwane Atenami. Będzie można zakupić działki w takowym miasteczku i wiele więcej. Poza miastem będą gildie tworzone przez graczy tak zwane plemienia, które będą walczyć między sobą, aby zdobyć łupy, osłabić przeciwnika, a nawet pozbawić niepodległosci. To wszystko jest na zasadzie państwa-miasta, czyli cos co było w starożytnej Grecji. Aby umilić rozgrywkę ekipa postanowiła, że doda wiele nowosci ale to już niespodzianka :)

Informacje potwierdzone przez ekipę MCWG.eu

Screeny

post-1325159-0-90559600-1427531900_thumb.jpg
post-1325159-0-14887300-1427532097_thumb.jpg
post-1325159-0-64504300-1427532131_thumb.jpg
post-1325159-0-46446200-1427532160_thumb.jpg
Więcej EPICkich zdjęć już niedługo :)

Podsumowanie

Zapraszam Cię 2 kwietnia w Wielki Czwartek o 18:30. Zapisz IP: mcwg.eu przed startem. Wbijesz, nie pożałujesz :)

MCWG.eu

Uczeń
Opublikowano

Bardzo Ładna prezentacja Jeszcze jakbyscie dopisali administracje oraz dodali screeny gdy spawn bedzię gotowy to super myslę że wasz serwer utrzyma się jak najdłużej

579571423327107377857.png

Opublikowano

No nie powiem, ciekawa prezentacja. Więc czekam na otwarcie serwera ;)

Opublikowano

Bardzo Ładna prezentacja Jeszcze jakbyscie dopisali administracje oraz dodali screeny gdy spawn bedzię gotowy to super myslę że wasz serwer utrzyma się jak najdłużej

Tak oczywiscie dodam administrację i ssy :) a tak pozatym to dzięki za ocenę prezentacji :)

No nie powiem, ciekawa prezentacja. Więc czekam na otwarcie serwera ;)

Dzięki. Zapraszam bardzo serdecznie :)

MCWG.eu

Opublikowano

Powiem wam tak. nie czekajcie, bo sie nie doczekacie. Tylko mowie cala prawde. 3 dni i nastepna zapowiedz.. Czemu? Bo dzieci (admini, ruff takich daje) rozpierniczaja caly serwer i placza ze to ich maly brat. Tak bylo na hitmc. Jezeli widzieliscie zapowiedzi hitmc, to ich duzo chyba bylo bo codziennie hacker rozwala itp itd. Bylem adminem, wyjebczano mnie :P. Wszedlem na serwer ostatnia edycje temu (3,4 dni temu.. hihi) wpisuje /bukkit:kill i mam bana.. bo siebie killuje? Mozna chociaz napisac: Przestan tym spamic bo mute/ban/kick itp! Nie. Perma. Dzieki :). Serwer jest super ale edycja co 3 dni?! CO TO JEST?! Rufi, jezeli popracujesz na serwer a nie zjebiesz jak zawsze. To moze ci sie uda. ale bo edycja nowa 24/7, ludzie traca rangi itp. To tak.. a ja patrze czy ktos cos tam robi chociaz podczas napraw na nowa edycje, raz na ruski rok 1 osoba.. Rufi nawet ladnie buduje (swietne :D) Ale serwer zjebal. Bylo teraz nie klamie okolo 100 edycji: (horsecraft,hitmc,prokox,prokox,mcwg, hard4u, play4u, i wiele innych) I dalej. 10 osob, a serwer na fiberhoscie, bo po co na vpsie. No bo mozna byc leniwym i miec wszystko instalowane przez panel. wpisujesz plugin i klik :P. A i serwer za hajs, borsuczeg (technogamer, stary wspol wlasciciel) kupil sobie kubek fiberhost za hajs w portfelu serwera, lol.. A potem hajsu na serwa nie bylo xD. Wiec powiem tak. mapa, pluginy sa swietne. Ale edycje 24/7 to ch*joza.. Dzieci 7 latki spamia ADMA!!! DAJ PLZZ (raz na dzien chyba..) Ale ogolnie to nie ma dzieci..

Opublikowano

Powiem wam tak. nie czekajcie, bo sie nie doczekacie. Tylko mowie cala prawde. 3 dni i nastepna zapowiedz.. Czemu? Bo dzieci (admini, ruff takich daje) rozpierniczaja caly serwer i placza ze to ich maly brat. Tak bylo na hitmc. Jezeli widzieliscie zapowiedzi hitmc, to ich duzo chyba bylo bo codziennie hacker rozwala itp itd. Bylem adminem, wyjebczano mnie :P. Wszedlem na serwer ostatnia edycje temu (3,4 dni temu.. hihi) wpisuje /bukkit:kill i mam bana.. bo siebie killuje? Mozna chociaz napisac: Przestan tym spamic bo mute/ban/kick itp! Nie. Perma. Dzieki :). Serwer jest super ale edycja co 3 dni?! CO TO JEST?! Rufi, jezeli popracujesz na serwer a nie zjebiesz jak zawsze. To moze ci sie uda. ale bo edycja nowa 24/7, ludzie traca rangi itp. To tak.. a ja patrze czy ktos cos tam robi chociaz podczas napraw na nowa edycje, raz na ruski rok 1 osoba.. Rufi nawet ladnie buduje (swietne :D) Ale serwer zjebal. Bylo teraz nie klamie okolo 100 edycji: (horsecraft,hitmc,prokox,prokox,mcwg, hard4u, play4u, i wiele innych) I dalej. 10 osob, a serwer na fiberhoscie, bo po co na vpsie. No bo mozna byc leniwym i miec wszystko instalowane przez panel. wpisujesz plugin i klik :P. A i serwer za hajs, borsuczeg (technogamer, stary wspol wlasciciel) kupil sobie kubek fiberhost za hajs w portfelu serwera, lol.. A potem hajsu na serwa nie bylo xD. Wiec powiem tak. mapa, pluginy sa swietne. Ale edycje 24/7 to ch*joza.. Dzieci 7 latki spamia ADMA!!! DAJ PLZZ (raz na dzien chyba..) Ale ogolnie to nie ma dzieci..

Ok. Powiedziałes co wiedziałes i nic do tego nie mam. A tak pozatym pamiętaj, że nikt nie jest idealny Bartku :)

MCWG.eu

Opublikowano

Pewnie kojarzysz mnie, prawda? :)

Masz trochę racji, rufi dawał dzieci na stanowiska bo tak naprawdę nie miał kogoś zaufanego, kogoś kto ogarnie serwer a więc

dawał 10-latkom rangi i potem były problemy, znowu powróciłem i pomagam Rufiemu i ręce mi opadają

kto w tej Administracji był jak ruszyła edycja .. Osobiście zdegradowałem już jakiegoś dzieciaka który

utrudniał grę, zostałem tylko ja i Rufi tak naprawdę sam na serwerze siedzę najczęściej i

robię porządek. Jeszcze przed startem tamtej edycji zrobiliśmy na forum specjalną

rekrutacje i wymagania które są niezbędne by pełnić funkcje Helpera na serwerze,

nikt podkreślam nikt nie dostanie teraz jakiejkolwiek rangi bez złożenia podania

na forum i dostosowania się do wymagań. Jest nowa edycja bo Rufi tak postanowił, sam byłem

przeciw bo serwer miał raptem tydzień ale on był zdania innego i trochę racji miał

dlaczego? Od początku były problemy z administracją i crashami które nie dawały

za wygraną i przez to serwer tracił na popularności chodź dużej nie miał.

Mimo, że sam był sobie winien bo powinien się do tego przygotować

jak najlepiej, ale kto miał mu pomóc skoro miał tylko 1 osobę która

pisała tylko pluginy? Ja doszedłem praktycznie przed startem.

Mamy teraz duże plany na serwer które powinny wyprowadzić go

na prostą drogę i sam tego dopilnuje aby ta edycja nie skończyła się

po paru dniach ..

Co do Ciebie bartix, nie rozumiem .. Dlaczego piszesz, że to taki dobry serwer

skoro sam utrudniałeś pracę rufiemu?

Oczywiście zapraszam do wejrzenia na serwer

zdradzę, że spawn i pomysł na nową edycję

jest naprawdę epicki :)

Opublikowano

No niestety, serwer mnie rozczarował. Mało graczy, nieciekawa mapa, ale przede wszystkim słaba i nieprofesjonalna administracja. Gorsza administracja tylko jest na pewnym serwerze na litere R. Proponuje u was troche popracowac nad podejsciem do graczy.

images.jpg

Opublikowano

No niestety, serwer mnie rozczarował. Mało graczy, nieciekawa mapa, ale przede wszystkim słaba i nieprofesjonalna administracja. Gorsza administracja tylko jest na pewnym serwerze na litere R. Proponuje u was troche popracowac nad podejsciem do graczy.

Własnie nad tym pracujemy :)

MCWG.eu

Opublikowano

Nieprofesjonalna Administracja .. Nie ma profesjonalnej Administracji

Podejście do graczy .. Osobiście mam bardzo dobre podejście do graczy

Mało graczy .. To dlaczego nie wspomniałeś tego wcześniej?

Serwer cię rozczarował? .. Nawet nie wystartował

Opinia wyssana z palca ..

Czyżby jakieś multikonto?

Opublikowano

Prezentacja nie mowi za wiele o serwerze no i brakuje porzadnych screenow. Jestem nastawiony sceptycznie.

@Galador256 posty mówią same za siebie tym bardziej kolejnosc pisania postów.

MCWG.eu

Opublikowano

Serwer powoli nabiera barw a do startu jest coraz bliżej!

unikalne rangi, epicki spawn, serwer pełen ciekawych rzeczy

to wszystko już czeka na was!

Serdecznie Zapraszamy 2 kwietnia w Czwartek o godz. 18:30!

~~MCWG.eu

Opublikowano

Serwer powoli nabiera barw a do startu jest coraz bliżej!

unikalne rangi, epicki spawn, serwer pełen ciekawych rzeczy

to wszystko już czeka na was!

Serdecznie Zapraszamy 2 kwietnia w piątek o godz. 18:30!

~~MCWG.eu

Wbijecie nie pożałujecie :D Chill 2 kwietnia to czwartek :P

MCWG.eu

Opublikowano

36045464461348852333.jpg

51581513840661605941.jpg

Spawn powoli nabiera kolorów, a do startu coraz bliżej!

Nie zapomnij nas odwiedzić 2 Kwietnia!

~~ Ekipa MCWG.eu

Niedługo dodamy kolejne fotki :D

MCWG.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...