Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najtaniej kupię skiny ?

LeoSantos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stimshop ma w ofercie kupno skinów po przez psc ale lepiej kupić na zwykłym rynku steam.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na allegro nie , podobno tam często oszukują :<

Musisz patrzeć ile ktoś ma pozytywów, czy jest podany kontakt, itp. Nie kupuj tam skinów od nowo założonych kont. 

A, czytaj dokładnie opis, bo czasami na samym dole najmniejszą czcionką ludzie dodają "Sprzedaję zdjęcia skina", no i co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Opublikowano

Najbezpieczniejszym sposobem jest kupno skinów poprzez steammarket, tam wiadomo, że nikt nigdy Cie nie oszuka. Żeby móc coś tam kupić musisz mieć  paypala, konto bankowe, albo paysafecarta ( jednak można doładowywać 5€, 10€ 25 € 50€ 100 €, więc żeby doładować minimalną kwotę psc musisz kupić go za 30 zł ). Możesz oczywiście kupić je przez allegro/ebeya ale musisz się liczyć z możliwością oszustwa. Zwracaj uwagę na opinię sprzedającego i dokładnie czytaj opisy, żebyś przypadkiem nie popełnił takiego błędu jak kupujący w tej aukcji.: http://allegro.pl/cs-go-awp-dragon-lore-i5086956695.html( na dole opisu jest napisane "Jest to skin siatka safari z nametagiem " ;)

Możesz oczywiście kupować jeszcze przez strony typu skins4sms ale lepiej im nie ufać, ja kupiłem kiedyś coś przez tę stronę i itemu do dziś nie otrzymałem. W dodatku cena klucza w grze to 2.29€ czyli około 9 zł, a tam jego cena wynosi 30 zł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...