Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pasjans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni zastanawiam sie nad odpowiedzią na męczące mnie dość mocno pytanie, jako że na google szukałem już odpowiedzi na nie to albo jej nie było albo poprostu źle je formułowałem.

Pykam bardzo często na komórce w pasjansa, takio standardowy zwie się Klondike , odkrywaja się zawsze trzy karty, talie można przerzucac w nieskończoność. Tak sie składa, że albo lewy jestem albo jakiś tępy ale standardowo udaję mi się skończyć 2 na około 10 partii. 

Moje pytanie do was

Czy da się ułożyć każdego pasjansa, w którym dostajemy po 3 karty?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Pasjana na telefonie jeszcze nigdy nie udało mi sie ułożyć. Na komputerze pasjansa wbudowanego w Windowsa udaje mi sie ułożyć też co najwyżej 2 partie na 10, więc chyba to jest jedna z najtrudniejszych gier logicznych na świecie.

Opublikowano

hmm ludzie macie jakies pojecie? 

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...