Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łucznik i szukanie fam

Hi I'm Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja już od kilku dni szukam fam i w każdym przypadku nawiązania kontaktu zostaję odrzucony z powodu braku job na wk. Czy już naprawdę łucznik nie może znaleźć fam dopiero, w której dobije te jobki. Co wy o tym myślicie czy może się z tym już spotkaliście?

Opublikowano

Lvl'e chcą wbić, a i tak takie famki nie trwają długo. Szukaj dalej, albo zapłać komuś za podexpienie joby - będzie łatwiej.

Opublikowano

Ja zawsze robiłem taki myk że brakuje mi np. 2job do założenia wk i podexpili mi te 2 jlv i odchodziłem od nich i tak w kółko i w kółko, aż założyłem wk i znalazłem porządną fam z którą trzymałem się przez może rok. Teraz już chyba padła, nie pamiętam nazwy. Podowny chytry triczek możesz zastosować u siebie, a inaczej bez wk nie znajdziesz fam

Opublikowano

@uzumachi na grochy nie opłaca się w tych "czasach". Lepiej chodzić na LoD albo na własne ryzyko zostawić bota na noc, i to z anckiem.

@topic Za niedługo będzie event wielkanocny więc też będzie jakiś dorobek. Nowy rajdi wszystko nowe więc wytrzaśniesz z tego kasy na ancki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...