Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xatraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam prośbę, potrzebuję komputera za około 3k zł

z tymi podzespołami MSI GTX970 GAMING 4GB,i5 4690K 3,5GHz,jakiś dysk 8 gb+ inne podzespoły bardzo proszę o pomoc z góry dzięki :)

Jeśli ktoś nie zrozumiał, chcę aby ktoś ułożył mi kompa na morele.net z tymi podzespołami: MSI GTX970 GAMING 4GB,i5 4690K 3,5GHz,jakiś dysk 8 gb + inne podzespoły czyli obudowa,zasilacz,płyta główna itd. CENA MA WYNOSIĆ OKOŁO 3000ZŁ.

Może być oczywiscie podobna karta graficzna trochę tańsza ale podobna z wydajnością ^^

Opublikowano

GTX 970 to nie ten budżet. Propozycja ode mnie: (Bez możliwości OC)

http://www.morele.net/inventory/info/ot2x1J/

Jeśli podobają Ci się obudowy z oknem możesz zmienić na Zalmana Z3 Plus, która posiada okno i 4 wentylatory, w przypadku kiedy chcesz iść w stronę ciszy możesz dopłacić 50 zł do Zalmana R1, który jest fabrycznie wyciszony. W zestawie masz dołączoną usługę montażu komponentów po wpisaniu kodu O44Y129AC8 otrzymasz gotowy komputer z darmową dostawą. 

Opublikowano

@Hafgrim99 mam pytanie na tym kompie co mi wysłałeś ile bym miał fpsów (około) na wysokich ustawieniach w gta5 na pc ? dzięki :)

A ludzie nadal nie rozumieją, że GTA jeszcze nie wyszło i nikt nie testowal... Wymagania mogą być zaniżone lub zawyżone a jedyna opcja to wróżbita Maciej..

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

no tak ale na obecne wymagania :)

A ten dalej swoje.. Tłumacze Ci, że nikt nie wywróży Ci ile FPS będzie, nikt nie ma pojęcia jak zoptymalizowana jest gra.

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Na obecnych to by wyglądało , że ci pójdzie na wysokich / najwyższych , ale ja to nie Wróżbita Maciej .

Tak jak napisał piwko , trzeba zaczekać na premierę i testy gry.

No i nie wiadomo jak gra będzie zoptymalizowana , po prostu nic więcej jak czekać.

J9rrz3v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...