Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogram w coś na tym sprzęcie?

daniel1987dread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ma takie pytanie chcem zakupić komputer i mam jeden na myśli i nie wiem czy zagram na nim w nowe gry :) 

System operacyjny: Windows 8.1
Procesor Intel Core i7-4790
Ilość rdzeni 4
Częstotliwość taktowania 3.6
Pamięć podręczna procesora 8 MB
Częstotliwość taktowania [GHz]: 3.6
Pamięć RAM (zainstalowana): 4 GB
Pojemność dysku HDD: 1 TB
Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 705
Pamięć karty graficznej 1 GB  

Opublikowano

nie licz na komfortowa gre w nowsze tytuly na integrze 

Opublikowano

GT 705 to karta przeznaczona na rynek oem, czyli do tzw. gotowców, w metina sobie pograsz ale nie wiem jak z nfs, w cenie tego składaka da się złożyć lepszy komputer.

Opublikowano

Lepiej, ale wkładać taką kartę do procesora za 1400 zł mija się z celem, jeśli komputer ma służyć tylko i wyłącznie do gier i7 i tak karta to średnio opłacalny wybór. Jeśli masz zamiar kupić nowy komputer mimo wszystko wziąłbym procesor i5 np. 4590 oszczędzasz 500 zł a różnica w grach będzie niewielka, wtedy zamiast tej karty możesz złożyć dużo wydajniejszy zestaw do gier pokroju i5 4590+ R9 280X

Domyślam się, że chcesz kupić taki komputer: http://www.mediaexpert.pl/komputery-stacjonarne/komputer-acer-aspire-atc-605-dt-stkep-059-,id-305609?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=797253&utm_campaign=2015-03&utm_term=Komputery-stacjonarne&gclid=COGhvrvJwcQCFYlGfAodYyYAqg&gclsrc=ds#tab_description

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...