Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SM AOL ilość smoczych do wyciagniećia

dominik1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie do ludzi robiących oferty Super rewards, sponsor pay a mianowicie ile jesteście w stanie wyciagnać sm obecnie na jednym koncie opłaca się to robić czy jest jak kiedyś, że w sumie dało rade ale nie więcej niż 30-40sm bo później i tak nie przychodziły z innych ofert. Z góry dziękuję za odpowiedzi, liczę na wypowiedzi typu, spędziłem tyle czasu i tyle sm dostałem oraz sugestie które oferty warto robić. Oczywiście wiem że wyniki są różne u każdego lecz zależy mi na tym czy warto poświęcać na to czas.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W innej grze robiłem to mi nie dali nic, zawsze jak wypełniasz oferte zachowaj PIN, screen, link, nr telefonu - najlepiej wszystko, jak ci nie dojdą SMy to pisz do nich bo tylko żerują chyba na takich, co robią za free. Ja wypełniłem ponad 50 ofert i mi nie przyznali, a nie dało się tego odzyskać bo nie miałem tych dowodów. Nie wiem jak z metinem ale jeśli ci nie dochodzi to rób to co napisałem wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...