Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skąd pobrać ?

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd pobrać mogę filmiki z youtube w jakości hd tylko nie .mp4

Opublikowano

Piractwo nie jest legalne...

Może to jego film, i chce go sobie zrzucić na PC? Każdy dobrze wie że piractwo nie jest legalne, sama nazwa wskazuje...

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

lataayoutube

http://keepvid.com/

dodatek do Mozilla Firefox ale zapomniałem jak się nazywa. Jakiś tam Downloader

Co do piractwa - raz czytałem, że można ściągnąć na 24h, za drugim razem że można ściągać dla własnego użytku - domowego tylko nie przez takie programy jak np. uTorrent bo wtedy ściągasz i udostępniasz :D 

Opublikowano

lataayoutube

http://keepvid.com/

dodatek do Mozilla Firefox ale zapomniałem jak się nazywa. Jakiś tam Downloader

Co do piractwa - raz czytałem, że można ściągnąć na 24h, za drugim razem że można ściągać dla własnego użytku - domowego tylko nie przez takie programy jak np. uTorrent bo wtedy ściągasz i udostępniasz :D

wymiana p2p nie jest nielegalna. udostępnianie cracków do gier, filmów czy czegoś przez p2p (ogólnie udostępnianie) jest nielegalne. :v

YT downloader

Opublikowano

Piractwo z filmów z Youtube. K***a piractwo. Jeżeli by potem przywłaszczał sobie film to wtedy możemy mówić o złamaniu praw autorskich.

Co do uTorrent. Są tam też pliki OpenSource, darmowe, na darmowej licencji, także zależy co udostępniamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...