Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakis dobry bot dla bk ?

luzak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiegos dobrego bota dla bk :] najlepiej zeby mial autoatack,auto potion (jest nie potrzebny) ... ale auto lot (chociaz zeby zen zbieral to bylo by fajnie) :] i zeby nie bylo za niego bana..:] Prosze o pomoc :] wielkie thx

oczywiscie na globala :P

Opublikowano

Ale na prywatny czy globalny?

Bo czasem ludzie traktują ten dział ajkby był do prywatnych i do globalnego.

Na myśl przychodzi mi BK Combo Bot.

Co do botów mam taki jeden na TS'a. Klika też spację.

Jest też gdzieś niejaki Dizzy auto clicker który ma wbudowany autopotion (niestety ale nie jestem w posiadaniu owego bota).

Narazie tyle mogę polecić :P

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

chodzi o globala wkoncu to dzial global ..:P a ze niektorzy traktuja ten dzial jako ugolny dzial mu to maja pecha :P

Combo Bot mi nie dziala nie wiem czemu ..:/ chyba za stary :P a ten Dizzy nie wiesz moze dokladniej jakie ma opcje ??

Opublikowano

No taki co napisałem. Auto clicker, autopotion, tam chyba można nawet ustawić delay ;].

Ooo. Przypomniało mi się że ostatnio dorwałem jakiegoś botka dla elfa bk i sm. Ma różne opcje jak Auto clicker prawym lub lewym przyciskiem. I możliwość ustawienia czy używać 2 skilli czy coś. Ale nie pamiętam czy było coś o combo.

A questa u marlona zrobiłeś? ^^

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?

Opublikowano

ale ja nie chce combo bota ! :] ja chce bota ktory mi bedzie walil nawet 1 skila tylko (ts:]) i ktory bedzie mial autopotion.. i najlepiej zeby mozna bylo ustawic delay :]

wiadomo ze questa u marlona zrobilem ale nie chce bota ktory bedzie walil combo..

daj mi linka do jakiegos bocika dla dk jak masz :] i bedzie git

Opublikowano

Ok Ok. Mam tu beta wersję

Skan

Hack jak to hack. Ingeruje w inny program czyli jest wirusem :P. A te 3 wiry co znalazło to chyba za mało ^^.

Dodam jeszcze Chaos Bota nie testowałem go ale pisze że działa po najnowszym update game guarda.

Powodzenia w boceniu :P

To jest ukryta treść, proszę

NIL:

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- Co to za kształt?

Opublikowano

thx :P tylko ze dzisiaj sprzedalem juz eQ z BK i gram mg :P wiec teraz potrzebuje bota dla dw , mg ale mam jakiegos pinnacle wiec jest gites:P

thx za pomoc