Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Chaos Bot 1.8.5

lucass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga!

Bot działa po najnowszym update GameGuarda

Funkcje:

post-220-1211628356.jpg post-220-1211628767.jpg

post-220-1211628778.jpg post-220-1211628791.jpg

post-220-1211628804.jpg

Scan:

post-220-1211629304_thumb.jpg

Credits:

TrueMu

Heimheim

Hackerblood

FreeBug

NooB2000

Download:

download.gif

Nie daje żadnej gwarancji, że program jest w 100% czysty. Używasz go na własną odpowiedzialność.

Miłego AFKowania!

aaa

Opublikowano
@Up

Nie, ale mam pozwolenie na jego opublikowanie ;)

wez wyjeb tego trojana i zuploaduj to jeszcze raz ^,^

cwaniaczek z bablem w nosie xD

• 5 tygodni później...
Opublikowano
przypisz odpowiednio klawisze pod buff lub na odwrot bo masz standardowo ustawione 2,3,4 :P

ten bot działa na globalu ? Bo potrzebny mi combo bot a gdy Run mu to pisze że nie znaleziono Mu.exe a nie ma tam nigdzie wyboru scieżki do mu .A jak wezme Start to pisze Mu window was no found Bot halted

Opublikowano

up moze i to samo ale nie dziala...przynajmniej mi ..mozesz mi wyslac na email z twojego kompa tego bota? o ile ci dziala... :P jak tak to napisz do mnie na gg:8076274 z gory thx

Opublikowano

Moze niech ktos powie jak ustawic go tak by sie polaczyl z MU sciagnientym z tej strony http://www.dualityue.pl/ iz nie udaje mi sie polaczyc z niego by mi sie gra uruchamiala caly czas mam blendy :( prosze o pomoc. lub moze znacie jakis Bot AFK co sam caly czas atakuje magia i sie leczy stojac w miejscu wlasnie na wersje tego MU co podalem linka. Pozdrawiam czekam na odpowiedz mysle ze mi pomozecie wieze w was :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

moze to pomoze heatdh9.th.jpg

Opublikowano

ogulnie tylko dziala mi jedna sprawa sciagnieta z angielskiej strony dla al serwerow ale ona tylko dziala na myszke i kursor i nic wiecej gra nie staryuje na tym cheacie poprosze o profesionalna pomoc iz zalezy mi na tym :*

Opublikowano

Niektórzy chyba nie czytają pierwszego postu. To jest bot na globala. A ja go niestety nie sprawdzę bo na globie juz nie gram :P

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

i wszystko w temacie stary.

ja mam globa a nie hula mi ten programik.

czemu ? odp jest prosta..

bo niewiem :D

chodz czytam posty ostro ostro

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...