Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Chaos Bot 1.8.5

lucass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga!

Bot działa po najnowszym update GameGuarda

Funkcje:

post-220-1211628356.jpg post-220-1211628767.jpg

post-220-1211628778.jpg post-220-1211628791.jpg

post-220-1211628804.jpg

Scan:

post-220-1211629304_thumb.jpg

Credits:

TrueMu

Heimheim

Hackerblood

FreeBug

NooB2000

Download:

download.gif

Nie daje żadnej gwarancji, że program jest w 100% czysty. Używasz go na własną odpowiedzialność.

Miłego AFKowania!

aaa

Opublikowano
@Up

Nie, ale mam pozwolenie na jego opublikowanie ;)

wez wyjeb tego trojana i zuploaduj to jeszcze raz ^,^

cwaniaczek z bablem w nosie xD

• 5 tygodni później...
Opublikowano
przypisz odpowiednio klawisze pod buff lub na odwrot bo masz standardowo ustawione 2,3,4 :P

ten bot działa na globalu ? Bo potrzebny mi combo bot a gdy Run mu to pisze że nie znaleziono Mu.exe a nie ma tam nigdzie wyboru scieżki do mu .A jak wezme Start to pisze Mu window was no found Bot halted

Opublikowano

Moze niech ktos powie jak ustawic go tak by sie polaczyl z MU sciagnientym z tej strony http://www.dualityue.pl/ iz nie udaje mi sie polaczyc z niego by mi sie gra uruchamiala caly czas mam blendy :( prosze o pomoc. lub moze znacie jakis Bot AFK co sam caly czas atakuje magia i sie leczy stojac w miejscu wlasnie na wersje tego MU co podalem linka. Pozdrawiam czekam na odpowiedz mysle ze mi pomozecie wieze w was :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

moze to pomoze heatdh9.th.jpg

Opublikowano

ogulnie tylko dziala mi jedna sprawa sciagnieta z angielskiej strony dla al serwerow ale ona tylko dziala na myszke i kursor i nic wiecej gra nie staryuje na tym cheacie poprosze o profesionalna pomoc iz zalezy mi na tym :*

Opublikowano

Niektórzy chyba nie czytają pierwszego postu. To jest bot na globala. A ja go niestety nie sprawdzę bo na globie juz nie gram :P

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

i wszystko w temacie stary.

ja mam globa a nie hula mi ten programik.

czemu ? odp jest prosta..

bo niewiem :D

chodz czytam posty ostro ostro

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...