Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjasnijmy sobie cos w sprawie x22 i ArtificialAiming

Cuco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obu developerów znam i szanuję, może francuza troszkę słabiej bo mam z nim słaby kontakt - jak każdy ;-)

Ale chciałem coś w sprawie obu haxów napisać, może to zabrzmi jak taki rant ale mnie wkurwiacie. X22 I AA NIE MAJĄ 3219839218 DETEKCJI ROCZNIE, K***A, LUDZIE, OPANUJCIE SIĘ. Używam x22 od października 2014 bez większych przerw, w ramach testowania ile wytrzyma. I wiecie co? Wytrzymał do teraz. Banwave uderza każdego. Ludzie nie dostają vaców z x22, ludzie dostają bany tzw "untrusted" gdzie ktoś na MM zacznie używać opcji które na mm nie są przeznaczone (Anti Anti-Aim) albo dają sobie fov 360 i dostają instabana bo tak się nie powinno robić. Biorąc pod uwagę to, że leaguemode, raiden, cała reszta haxów została złapana pod koniec 2014 i na przełomie tego roku luty/marzec to x22 trzyma się bardzo stabilnie. To samo AA - chociaż Rick (programista, founder artificialaiming) to bóg jeśli chodzi o języki programowania.

Podsumowując - jak jakiś skrub wam pisze, że x22 łapie 3219 detekcji rocznie to go boli bardzo dupsko. Broń boże to żadna reklama tylko wkurwiam się jak ktoś komuś poleca x22/aa a znajduje się taki pajac jak np. @1373230489-U611928.pngShazzy™ @Tremo (ten drugi nich sie zajmie pomaganiem w dzialach niezwiazanych z haxami, parynascie hah) i wpierdalaja swoje 50 groszy. Szkodzą moim znajomym, tak się nie robi.

narazieeeeeeeeeeeeee

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Dużo ludzi się skarżyło na bana ze strony x22.

Ludzie otrzymywali bany, pamiętam że w tamtym roku koło listopada-grudnia mój kolega otrzymał vac'a przez x22.

Detekcje są, nie ma cheatu takiego na którym można grać non-stop bez problemów; pamiętam też że były globalne wykrycia w tamtym roku, parę ich było gdzie ludzie kupujący x22 otrzymało bana.

To że ty nie masz bana, to nie znaczy że ktoś inny go nie otrzyma.

W sumie śmieszny ten temat ;), każdy ma swoje zdanie i każdy wie swoje.

Używasz x22 od października to mało.

x22 jest już dłużej na rynku i trochę miał zamieszania.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dużo ludzi się skarżyło na bana ze strony x22.

Ludzie otrzymywali bany, pamiętam że w tamtym roku koło listopada-grudnia mój kolega otrzymał vac'a przez x22.

Detekcje są, nie ma cheatu takiego na którym można grać non-stop bez problemów; pamiętam też że były globalne wykrycia w tamtym roku, parę ich było gdzie ludzie kupujący x22 otrzymało bana.

Globalna detekcja tak zwana była związana tylko z jedną rzeczą - haxami które działały w pure ring0. Nazywaj sobie to jak chcesz: external czy jakoś inaczej.

Chyba napiszę temat o działaniu VACa i jak można w 99,9% procentach zabezpieczyć się przed VAC3 na zawsze. Wiele programistów chce zaimplementować takie coś ale samo zadanie ich przerasta wobec czego robią jeszcze większy bajzel w swoim kodzie i nic im nie działa. Myślisz, że dlaczego x22 jest odpalane z klienta? To klient wykonuje DUŻĄ pracę.

Używasz x22 od października to mało.

x22 jest już dłużej na rynku i trochę miał zamieszania.

Używam x22 od października 2014 bez większych przerw, w ramach testowania ile wytrzyma. Korzystałem też wcześniej - a od października 2014 w ramach testowania, dostałem raz VACa przez wykryty klient, teraz już tego problemu nie ma. 

To że ty nie masz bana, to nie znaczy że ktoś inny go nie otrzyma.

ja nie mam bana - inni nie mają prawa dostać bana, chyba, że to pajace. Poza tym overwatch = nałożenie bana vac, untrusted = nałożenie bana vac. Każdy może Ci napisać, że dostał vaca jak ustawił antiantiaim smartaimbot fov360 a to tylko untrusted. Jednak na profilu jest napisane VAC. Głuptas alert.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Niech k***a dostaja bany, juz 4 raz widze haxow na mm, powoli csgo zamienia się w cs 1.6...

Opublikowano

tak tak, AA jest idealne jak x22,

http://i.imgur.com/CF0uw9r.png

to nie byla detekcja pewnie haha.

@krul csgo

screen or didnt happen ;-) taka panuje zasada, większość to bany overwatch/untrusted które TAK CZY SIAK zamieniają się w vac bana na profilu ;-)

hiFG4ZA.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...