Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor metin2 - 1 Wolna maszyna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie bym wyłożył, gdybym dostal info co mam kupić :)

Co do cannzasa, to jest pionek ;) przecież ten chłopak nic nie potrafi ;)

Mówi to osoba która na swoich "projektach" nie miała ani jednej nowości, nowej innowacji czy pomysłu. WEIGHT = ASFEN = CANZAS = HARNAS. Tyle.

PS. OD KIEDY RESTART APACHA CO 2 SEKUNDY TO PROFESJONALNE ZABEZPIECZENIE?

Opublikowano

Mówi to osoba która na swoich "projektach" nie miała ani jednej nowości, nowej innowacji czy pomysłu. WEIGHT = ASFEN = CANZAS = HARNAS. Tyle.

PS. OD KIEDY RESTART APACHA CO 2 SEKUNDY TO PROFESJONALNE ZABEZPIECZENIE?

Ale to nie moja sprawa czy ekipa dodaje na serwer jakieś nowości. Ja ewentualnie mogę wyłożyć kasę na zakup różnych systemów, aktualnie mam system szarf w pełni działający i kilka innych ciekawych systemow, które moge dodać do projektu jeśli technik tego zechce.

A kto restartuje Apache co 2sek. bo nie rozumiem o co ci chodzi

@LiveNet

Wielostopniowa, bo oferuje swoje firewalle oraz dodatkowo zakupioną ochronę od ovh. Myślę ze to wystarczy. ;)

Opublikowano

Ale to nie moja sprawa czy ekipa dodaje na serwer jakieś nowości. Ja ewentualnie mogę wyłożyć kasę na zakup różnych systemów, aktualnie mam system szarf w pełni działający i kilka innych ciekawych systemow, które moge dodać do projektu jeśli technik tego zechce.

@LiveNet

Wielostopniowa, bo oferuje swoje firewalle oraz dodatkowo zakupioną ochronę od ovh. Myślę ze to wystarczy. ;)

W pełni działający system szarf, no to kozak jesteś a ja na serwerze mam mnisią zbroję. Chyba każdy baran to ma..

A już nie pamiętasz jak na którymś z twoich zajebistych serwerów na plikach deili (ciężko mi sobie nazwę przypomnieć bo miałeś ich chyba z 5) Apache co 2 sekundy się restartowało :<.

Opublikowano

­

Dzieciaczki.... nawet tego nie skomentuje bo sobie ego ładnie podwyższasz w internecie. Nie będę dawać żadnych informacji bo nie będę wsypywał osób które mi to pisały.  Nie szukam kolegów w internecie nie wiem jak to się ma u Ciebie, jesteś zerem i z pewnością nie dam Ci zarobić na ludziach którym będziesz mydlił oczy jakimiś ofertami, a koniec końców lecisz w c***a, że aż miło.

Na Twoim miejscu bym się nie wypowiadała bo o Tobie ludzie mają również nie fajną opinie..

Co do Pana oczywiście że polecam

Opublikowano

@LiveNet

Chętnie bym to przetestował jeśli znajdziesz czas ^^ Zawsze tam jakaś dodatkowa pewność będzie :D

Opublikowano

Chętnie bym to przetestował jeśli znajdziesz czas ^^ Zawsze tam jakaś dodatkowa pewność będzie :D

Nie ma co testować.

Maszyny nie stabilne. Padają na strzała. Zabezpieczenia haha ? Proszę Cie człowieku.... Lepsze zabezpieczenia ma dzieciak na vpsie.

Nie polecam.

Pozdrawiam król jp soł macz Cannzas.

Opublikowano

@up

Kogo jak kogo, ale największego nieudacznika z forum sie tu nie spodziewałem hahah, proszę cię dzieciaku. Ja nadal czekam na twój adres, ale niestety obsrales sie jak pierwszy raz cię o niego zapytałem, a chętnie bym ci trochę obił ryja, albo przynajmniej porozmawiał z twoją matka, żeby ci internet odciela. Nadal chcesz ovh ddosowac? Bo na gg mi sie ładnie chwaliles, miałem to podesłać na support ale zapomniałem, ale jeszcze dziś wyśle.

Opublikowano

­Nie polecam ze względu na brak kultury. Nie potrafi się odnosić do graczy.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBeron

Zapraszam na gg.

@topic

Nadal aktualne.

Jeśli ktoś nie potrafi sobie ogarnąć source, to ewentualnie mogę udostępnić własne, które jest prawie skończone, z dodanym lycanem, nowym systemem szarf z metina. W miarę możliwości mogę dodać coś jeszcze, jeśli ekipa tego zechce.

Opublikowano

Jeżeli jesteś zainteresowany poważnym projektem i chętnie inwestujesz zapraszam na PW

idź lepiej do kreta albo true ;)

@Lajk™

Kogo jak kogo, ale największego nieudacznika z forum sie tu nie spodziewałem hahah, proszę cię dzieciaku. Ja nadal czekam na twój adres, ale niestety obsrales sie jak pierwszy raz cię o niego zapytałem, a chętnie bym ci trochę obił ryja, albo przynajmniej porozmawiał z twoją matka, żeby ci internet odciela. Nadal chcesz ovh ddosowac? Bo na gg mi sie ładnie chwaliles, miałem to podesłać na support ale zapomniałem, ale jeszcze dziś wyśle.

Nie chciałbym takiego sponsora.. popatrz jak się zachowujesz. Sponsor powinien omijać takich ludzi a nie wypowiadać się i poniżać się jeszcze bardziej. Nikt normalny do ciebię przez to nie przyjdzie bo stwierdzą że jesteś gimbem (Bez obrazy).
Opublikowano

idź lepiej do kreta albo true ;)

Nie chciałbym takiego sponsora.. popatrz jak się zachowujesz. Sponsor powinien omijać takich ludzi a nie wypowiadać się i poniżać się jeszcze bardziej. Nikt normalny do ciebię przez to nie przyjdzie bo stwierdzą że jesteś gimbem (Bez obrazy).

Sorry, ale jestem nauczony, żeby niszczyć takich ludzi w zarodku, bo potem takich plebsow będzie więcej.

@topic

Aktualne.

Opublikowano

­Z miłą chęcią polecę pana. Byłem jednym z członków teamu na "Castios.pl". Polecam z tego względu iż takiego dobrego sponsora jest bardzo ciężko znaleźć. Bardzo dobry kontakt oraz sumienność sprawia iż można mu zaufać w 100%. 

5!

Opublikowano

Aktualne

ps.

Jak już do mnie piszecie, to przedstawcie się, najlepiej podajcie link do profilu na mpc i postarajcie się jakoś opisać po krótce wasz projekt, bo mam spam na gg i ciężko mi się zorientować o co komu chodzi.

Opublikowano

@daimao.

Czekaj, a co ma castios do tego ogłoszenia? Weź następnym razem mame zanim komentarz napiszesz, może ona ci pomoże czytać. Pogadał bym z tobą, ale nie chce mi się znizać do twojego poziomu.

Pozdro małolacie ;)

Opublikowano

@daimao.

Czekaj, a co ma castios do tego ogłoszenia? Weź następnym razem mame zanim komentarz napiszesz, może ona ci pomoże czytać. Pogadał bym z tobą, ale nie chce mi się znizać do twojego poziomu.

Pozdro małolacie ;)

Najpierw to ty naucz się pisać. "Zniżać do twojego poziomu" biedaku, to nie jest już modne. 

Catios ma to do tego, że zbiorówka teamu to idioci, masz/miałeś współudział w to, więc domyśl się kim jesteś.

Ja natomiast nie mam ochoty z tobą rozmawiać, bo twoje braki i smród z papy czuć wszędzie. 

Opublikowano

@daimao.

Tak, tak, wiem ze jesteś taki z*******y, ale nie wchodz juz tutaj, bo wiesz, marnujesz się w tym temacie, tam w śmietniku jest idealne miejsce dla ciebie.

A co do tego kim jestem, to niestety domyślam się, jestem tam chyba tylko sponsorem :|

@topic

Jeśli komuś nie odpisałem to proszę napisać jeszcze raz, bo parę dni byłem na wyjeździe i średnio mialem dostęp do Internetu.

Opublikowano

@up

To zależy czy projekt mnie zaciekawi, jak ujrzę w projekcie potencjał, to jestem w stanie sporo zainwestować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...