Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor metin2 - 1 Wolna maszyna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję:

~-~ Zabezpieczoną strone www

~-~ Wielostopniowa ochrona anty ddos(Żaden pseudo ddos od noobów którzy się tym jarają i walą pakiety z vps'a nie jest mi straszny:) )

~-~ Pomoc przy administracji forum/strony/dedyka/silnika gry(source).

poza tym cenię sobie kulturę i zgranie zespołu, nienawidzę kłótni w zespole. Jeśli chcesz u mnie pracować to ma być spokój i tyle.

Oczekuję:

~-~projektu na source, innych nie akceptuje(jeśli mi czas pozwoli, to mogę pomóc w przygotowaniu.)

~-~ Pełnej organizacji zespołu (niechce kolejnego nooba który nie potrafi nawet odczytać logów z plików, tak było takich kilka.)

~-~ Wysokiej kultury osobistej.

~-~ Co do is'u dogadamy się na gg.

~-~ Dobrego kontaktu!

Kontakt:

GG: 10505791

lub

PW

Opublikowano

nwm nie znam zbytnio pana,ale słyszałem kilka pogłosek co do isu na castiosie.

Osoba wydaje się być w miare wiarygodna więc polecam

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Polecam Maxa, bardzo dobry kontakt, szybka pomoc w razie problemów. 

nwm nie znam zbytnio pana,ale słyszałem kilka pogłosek co do isu na castiosie.

Osoba wydaje się być w miare wiarygodna więc polecam

Jakich pogłosek :O 

@1361622928-U485574.pngRysieQQ

Opublikowano

czy napewno maszyny są stabilne? grałem na castiosie i padał. powodzenia

Opublikowano

Tak padł i po chwili wstał, i do tej pory stoi bez problemów.

@Edit

Tak jestem nieogarem, w takim razie kim ty jestes? :s

A castios stoi juz prawie 2msc pozdro gościu :)

Opublikowano

dlaczego ktoś ma Tobie zaufać, skoro może napisać do kogoś sprawdzonego.. np kreta czy True ?  :huh:

Opublikowano

dlaczego ktoś ma Tobie zaufać, skoro może napisać do kogoś sprawdzonego.. np kreta czy True ? :huh:

Widzisz siedzę juz tutaj od dłuższego czasu, uważam ze jestem sprawdzony, może ty myślisz inaczej, ale to juz twoje indywidualne zdanie.

@charlie120

Widzisz nadal są czasami ddosy, ale nie o takiej sile, a gdy castios padał, to przy okazji leciał cały hosteam, teraz przeniosłem maszyny do ovh i nie ma takich problemów.

Opublikowano

Polecam, "współpracowałem" ale polecam brać bardziej ogarniętych ludzi do teamu (techników itd) - na pewno wiesz o kogo mi chodzi. :P 

Opublikowano

@Maxrik poleciłbym cię ale widząc po castiosie strasznie lecisz w ch*** . Dlaczego?

Jest kilka powodów.. Między innymi: Miało być source, przyszło co do czego owego source nie ma.

I kilka innych rzeczy jeszcze. jak chcesz to napisz do imagusia niech da ci moje gg albo niech zrobi konferencje to pogadamy jeszcze ;)

Jak narazie nie polecam.

Opublikowano

@Maxrik poleciłbym cię ale widząc po castiosie strasznie lecisz w ch*** . Dlaczego?

Jest kilka powodów.. Między innymi: Miało być source, przyszło co do czego owego source nie ma.

I kilka innych rzeczy jeszcze. jak chcesz to napisz do imagusia niech da ci moje gg albo niech zrobi konferencje to pogadamy jeszcze ;)

Jak narazie nie polecam.

Ale to nie ja prowadzę castiosa tylko imagus, ja tam tylko sponsorem jestem, nie wtrącam się w ich sprawy, wiec te teksty to raczej nie do mnie ;)
Opublikowano

­Nie polecam, lecisz sobie w c***a i jestes zwykłym psem na kase. Każdy lepszy od Ciebie.

Coś jeszcze? Mogę wiedzieć w jakim sensie lece w "c***a"? Hejtujesz a sam nie wiesz co. Więc albo się jakoś wytłumacz czemu tak uważasz, albo się ucisz, bo ci łańcuch skrócę, i będziesz z budy szczekał ;)
Opublikowano

­

Coś jeszcze? Mogę wiedzieć w jakim sensie lece w "c***a"? Hejtujesz a sam nie wiesz co. Więc albo się jakoś wytłumacz czemu tak uważasz, albo się ucisz, bo ci łańcuch skrócę, i będziesz z budy szczekał ;)

Hejtuje bo dostaje pewne ciekawe informacje o tobie od osób z twojego ''bliskiego'' internetowego otoczenia. Ty mi łańcuch skrócisz? Jedyne co możesz to popluć się do monitora.

Opublikowano

­

Hejtuje bo dostaje pewne ciekawe informacje o tobie od osób z twojego ''bliskiego'' internetowego otoczenia. Ty mi łańcuch skrócisz? Jedyne co możesz to popluć się do monitora.

w takim razie pokaż te informacje, bo nic mi o nich nie wiadomo :) Dziwne że zawsze wy dzieciaczki macie największe info najmniej wiedząc, także jak nadal nie masz nic do powiedzenia, to szukaj kolegów gdzie indziej. Cya
Opublikowano

­

w takim razie pokaż te informacje, bo nic mi o nich nie wiadomo :) Dziwne że zawsze wy dzieciaczki macie największe info najmniej wiedząc, także jak nadal nie masz nic do powiedzenia, to szukaj kolegów gdzie indziej. Cya

Dzieciaczki.... nawet tego nie skomentuje bo sobie ego ładnie podwyższasz w internecie. Nie będę dawać żadnych informacji bo nie będę wsypywał osób które mi to pisały.  Nie szukam kolegów w internecie nie wiem jak to się ma u Ciebie, jesteś zerem i z pewnością nie dam Ci zarobić na ludziach którym będziesz mydlił oczy jakimiś ofertami, a koniec końców lecisz w c***a, że aż miło.

Opublikowano

Widzisz siedzę juz tutaj od dłuższego czasu, uważam ze jestem sprawdzony, może ty myślisz inaczej, ale to juz twoje indywidualne zdanie.

@charlie120

Widzisz nadal są czasami ddosy, ale nie o takiej sile, a gdy castios padał, to przy okazji leciał cały hosteam, teraz przeniosłem maszyny do ovh i nie ma takich problemów.

siedzisz tu od dłuższego czasu.. a pierwszy raz Cię widzę, przypadek? nie sądzę  -.-

Opublikowano

siedzisz tu od dłuższego czasu.. a pierwszy raz Cię widzę, przypadek? nie sądzę -.-

Znam dobrego okulistę dać namiary?

@Dxanek

To daj jakieś screeny z tych informacji, bo ja nic o nich nie wiem kolego, także zacznij czytać ze zrozumieniem, a potem spakuj jednym i tym samym, a do tej pory żadnych konkretnych dowodów nie dostałem, z takimi kłamstwami do mamy wal, może ci uwierzy, ale nie ja :)

Opublikowano

Znam dobrego okulistę dać namiary?

wyszczekany jesteś.. gdybyś taki dobry był, w tym co tutaj oferujesz  xD

Opublikowano

­

Cannzas mu serwer skróci.Jakie parametry ma twoja maszyna?

Opublikowano

Ale to nie ja prowadzę castiosa tylko imagus, ja tam tylko sponsorem jestem, nie wtrącam się w ich sprawy, wiec te teksty to raczej nie do mnie ;)

No właśnie. Skoro jesteś sponsorem to powinieneś wkładać hajs w projekt a nie liczyć że ktoś coś da za darmo.
Opublikowano

No właśnie. Skoro jesteś sponsorem to powinieneś wkładać hajs w projekt a nie liczyć że ktoś coś da za darmo.

Chętnie bym wyłożył, gdybym dostal info co mam kupić :)

Co do cannzasa, to jest pionek ;) przecież ten chłopak nic nie potrafi ;)

Opublikowano

Polecam Maxrika spoko ziomuś, Ale misiu tą wielostopniową ochronę z OVH to ja ci poskładam bez najmniejszych problemów :D

Jak będziesz chciał jakieś testy to wal na pw z nr gg :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...