Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w Patchu 5.6

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej zeby usuneli na miesiac kase za zabicie :) wtedy byłoby mniej troli i jebane  brazy czy platynki nauczyli bysie jak sie farmi ^^ (150-25min) witamy w platynce ;D

Bo to by problem rozwiązało xD, trolle będą czego rito nie zrobi.

Opublikowano

Kata nerf po prostu OP na 200 AP oni po 20% resów gówno z ulti , pozdrawiam riot z LB w sumie nie odczuwalne czemu Nidalki nie nerfią zjebani są

Opublikowano

Kata ma slabe early? akurat miala w miare dobre.

U katy powinni zrobic cos z tymi resetami, bo jak nafeedowana kata w late w adc/apc z q-e-w bije po 1000-1300 to juz te resety są przesadą.

Kata i dobre early? Padlem. xD

Mam nia jakies 300 meczy rozegrane, 78% win rate, wiec chyba wiem, jakie early ma Kata. :P na dobra Ahri, Lb, 2-3 wymiany i HP sie nie ma. Teraz to w ogole nic na lini sie robic nie bedzie tylko dk tf'ow czekac. Kata ma rozwalac druzynowe walki bo na ogarnietego midera nic nie zrobi. Po 1 kate zoutfarmic jest prosto, wiec ona potrzebuje snowballa. Tak po prostu dziala. wystarczy, ze sie ja bedzie co chwila obijac i tyle. Poza Q Kata nie ma harasu, co np. Na taka LB to jest smiesznie malo. Resy jak dla mnie sa i tak bezuzyteczne. jak dla mnie mogliby jej survi w early zwiekszyc, usunac obrazenia od ad na ulti i zmniejszyc obrazenia ulta. Pasywke zmienic bo i tak malo daje.

Opublikowano

Kata i dobre early? Padlem. xD

Mam nia jakies 300 meczy rozegrane, 78% win rate, wiec chyba wiem, jakie early ma Kata. :P na dobra Ahri, Lb, 2-3 wymiany i HP sie nie ma. Teraz to w ogole nic na lini sie robic nie bedzie tylko dk tf'ow czekac. Kata ma rozwalac druzynowe walki bo na ogarnietego midera nic nie zrobi. Po 1 kate zoutfarmic jest prosto, wiec ona potrzebuje snowballa. Tak po prostu dziala. wystarczy, ze sie ja bedzie co chwila obijac i tyle. Poza Q Kata nie ma harasu, co np. Na taka LB to jest smiesznie malo. Resy jak dla mnie sa i tak bezuzyteczne. jak dla mnie mogliby jej survi w early zwiekszyc, usunac obrazenia od ad na ulti i zmniejszyc obrazenia ulta. Pasywke zmienic bo i tak malo daje.

Jest na tyle wytrzymala w early ze spokojnie moze wytrzymac do 6lvla i roamowac na bota.

Ma dobry harras z q lub gdy np ahri rzuca swoje q lub charma ona do niej dostakuje unikajac skili i obija przeciwnika.

Pasywka malo daje? ty chyba nigdy katą nie grales.

Opublikowano

fajny buff ryze'a

nerf lb nieodczuwalny

nerf sejuani mocny z 90 na 30 to mocno...

reszta za bardzo mnie nie obchodzi :D

Ta bo zmniejszenie slowa zaboli XDDD. To jest jedynie ukaranie chujowych graczy Sejuani. Jej ult polega aby ZESTUNOWAĆ a nie zeslowować.

Tym ultem wręcz nie da rady spudłować w tf'ie więc tam ten nerf nie zaboli a zaboli na gankach jak typ nie potrafi rzucić aby zestunować.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...