Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

``Wódka

bobonzai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barmańska xDDDDD chryste elejson xDDD przedszkole rozpijacie takim trunkiem czy co ? XDD to od razu zabierzecie swoje grabki i wiaderka i idźcie do piaskownicy.Ja polecam Bolsa ,żadne samokowe gówna dla dzieci :D

Opublikowano

18 lat i nie wiesz jaka wóda jest dobra ;ddd?

Stock,Krupnik i Finlandia - trójca swięta..

Po Stocku przespałem całe połowinki  <3  <3  <3

Opublikowano

Kurde, wódka to wódka.

Od smaku są drinki

Dla elegancji jest wino

Dla biesiadowania/smaku jest piwo

Dla klasy jest whisky

A od wódki ma po prostu w głowie się kręcić. Ciepły absolwent, polecam.

A jak już koniecznie chcesz pić gorzałkę top class to wykosztuj się trochę i pij belvedere'a w -36 stopniach celsjusza. Tak jak się powinno pić wódkę.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Lubię bardzo Whisky ze sprite, a wóda albo ruda Gorzka Żołądkowa albo Żubrówka z trawą 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jezeli chodzi o czysta to dla mnie Finlandia,Bols i Wyborowa biją resztę na głowę. Wchodzą super, a takiego np. Krupniku nie przelkne.

Inna z*******a opcja to Soplica orzechowa i na popite mleko. Smak jak monte z %%. Naprawde z*******e

Opublikowano

Jezeli chodzi o czysta to dla mnie Finlandia,Bols i Wyborowa biją resztę na głowę. Wchodzą super, a takiego np. Krupniku nie przelkne.

Inna z*******a opcja to Soplica orzechowa i na popite mleko. Smak jak monte z %%. Naprawde z*******e

Serio zaje*iste smakuje jak monte polecam ^^

Opublikowano

Serio zaje*iste smakuje jak monte polecam ^^

Chyba jak przeterminowane monte, dla mine to było ochydne. Prawie to zwróciłem..

Opublikowano

Ja polecam Finlandie , Pana Tadeusza ewentualnie Krupnika, tylko pamiętaj wódka musi być schłodzona

Opublikowano

Najlepsza to oczywiscie finlandia, a z takich budżetowych to żubrówka/zoladkowa od biedy absolwent ale ja to nie lubie.

Jest jeszcze taka wodka Baczewski ale to dla koneserów :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...