Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Addresslogger v3

tatadilera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żal i po co to dajesz .. teraz każdy noob sobie może wyszukać adresy.. żenujący jesteś ....

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

@2up

Wedlug mnie Twoj post jest zenujacy ;]

@topic

Dzieki =)

A moglbys mi powiedziec gdzie znajde CE ?

Jak nie, to zaraz sie chyba zabiore za VB i zrobie czita xD

Opublikowano

Wiesz co powienieneś dostać bana za lamerstwo ! Skoro dajesz wynik CZYJEJŚ pracy na to forum to powinieneś zapytać się go o zgodę ! Jak ich używasz bo on dał na jakiś portal ok, ale

to jest po prostu hamstwo i kradzież ! Skrypty na pewno też nie były twoje wiec czemu je dałeś ? Ostatnio loggery też nie swoje dałeś... No człowieku co ty robisz ? Tylko lamować umiesz od innych?

Powiem tyle.. Velvet też gada bez sensu bo dać na forum ok, ale zrób coś sam i to daj, a nie wysyłasz cudze rzeczy ! Mam dać moje zapiski, loggery i tuty ? Przy nich te twoje gó*** by się z chowały, ale to nie jest moje ( po za zapiskami ).

Rób co chcesz, ale z tego co widzę to narazie tylko spamujesz i dajesz programy innych ludzi.

Powodzenia rób tak dalej !!

kiedys gralem na wklejkach to nie byla gra bo wszyscy miali wklejki no chyba ze ktos tak jak ja ma skil

Jak widać tak widać przetrzepałem połowę googli i bypassa niema jeśli są to z przed kilku miesiecy ;//
Opublikowano
Wiesz co powienieneś dostać bana za lamerstwo ! Skoro dajesz wynik CZYJEJŚ pracy na to forum to powinieneś zapytać się go o zgodę ! Jak ich używasz bo on dał na jakiś portal ok, ale

to jest po prostu hamstwo i kradzież ! Skrypty na pewno też nie były twoje wiec czemu je dałeś ? Ostatnio loggery też nie swoje dałeś... No człowieku co ty robisz ? Tylko lamować umiesz od innych?

Powiem tyle.. Velvet też gada bez sensu bo dać na forum ok, ale zrób coś sam i to daj, a nie wysyłasz cudze rzeczy ! Mam dać moje zapiski, loggery i tuty ? Przy nich te twoje gó*** by się z chowały, ale to nie jest moje ( po za zapiskami ).

Rób co chcesz, ale z tego co widzę to narazie tylko spamujesz i dajesz programy innych ludzi.

Powodzenia rób tak dalej !!

<.<xD

Ja dostałem Twoje 2 loggery i tak jak słowo dałem - nie rozdałem ich na forum..

Ale to są dzieci ufo oni myślą, że jak z innej strony zleechuja coś to będą wr priv.. ;(

Jeszcze myśli, że jak mi dał offset na boneshot bo zapomniałem, że to 31 to mysli, że mu wdzięczny będę do końca życia ;x

Proszę bardzo możecie mnie obrażać a ja to mam głęboko wohohoho ;D

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

• Dodaj nową pozycję...