Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasylongju2 [It] Dedyk

DrAluFelg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj coś znalazłem na ich forum nie wiem po włosku to jest jak ktoś chce to translate gogle se przetłumaczy prosze:

l prossimo aggiornamento effettuerà cambiamenti che veranno postati in seguito..

dopo questo aggiornamento il server avrà 1 riavvio al giorno.. ke durera 5 minuti..

il riavvio serve per la sicurezza e la riparazione del database.. il riavvio si terrà alle

ore 15:00 di pomeriggio ogni giorno della settimana.. per garantire un ottimo server..

grazie

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Na ich forum jest napisane ze wznowienie o 16.30. Z tego co mi tam google przetlumaczyl:D to wprowadzali jakies zmiany daltego obecnie jest off ;-]

18706.png
Opublikowano

nom a napisali nawet że dodawali jakieś nowe gm bo wczoraj jak wbiłem na serwa to był bojowy i inne miecze na 65 +70 po 10kk a tera 1kk dodawanie bonusów jest za friko jak rano paczałem nabiłem jeszcze 15 miejsce w rankingu hyba na serwie xD.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

" przez Stafflf2 "26 / 04/2010, 15:49

Edit: Przyczyną stwierdzono, wielu cudzoziemców busted korzystania z bazy danych .. cheaty, wszystkie komputery zostaną zresetowane i zalogowaniu na lev 88 z 50kk się na 18,20, po czym wszystko wraca do normy, serwer i otwiera na 17:20 17:20" Z ich forum napisane przez GM

18706.png
Opublikowano

serwer otwiera na 20:00 ... zresetować wszystkie pg, i spełniać wszystkie życzenia rejestrowane przez Liv 100kk i 40 z 1000% stawki zostaną ustalone Tak Napisał GA podowno daje 100kk a na początku obiecywał 200kk i 40 lvl oraz skile p jaki nooby z włochów xD

graphic.png

76561198162331360.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...